Dániel András

Tengerre, kuflik!

Illusztrátor: Dániel András

Pozsonyi Pagony Kft, 2018

48 oldal, Kemény kötés

Nahát! Ki hitte volna, hogy a kuflik elhagyják a kupacukat, és tengerre szállnak? Vajon tényleg elindulnak, végigplocskolják a rét pocsolyáit, hogy a tengeren megküzdjenek a természettel és más tengeri kalandorokkal? Te el tudod képzelni a kuflikat egy igazi tengeri csatában? Na ugye, hogy mindenütt jó, de a legjobb egy kuflikupacon henyélni! Az egyetlen bökkenő, ha a végtelen heverészés közben egyre szutykosabb lesz a kupac. Talán itt volna az idő, hogy egy kicsit kitakarítsanak, legalábbis Hilda szerint...

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 1-3 munkanap

Kosárba teszem

1990 Ft
1692 Ft (-15%)

nextprev
ISMERD MEG A KUFLIKAT!

Bár rengeteg az ovisoknak, kisiskolásoknak szánt képeskönyv, nem könnyű olyat találni, ami kitűnik a tömegből. Olyat, ami megmutatja a gyerekeknek, hogy a világ pont olyan sokszínű, mint ők. Ami megtanít arra, hogy egyedinek lenni annyit tesz: különlegesek vagyunk. És ami közben még vicces is.

Titusz vajon gumimatrac?

Régóta tudni szeretnéd a választ a legégetőbb kufli-kérdésekre? Most itt az alkalom! Játékunkban a legnagyobb kuflirajongók kérdezték Dániel Andrást, aki nem csak tíz, de rögtön tizenegy legfrappánsabb kérdezőt választott.

 

Van, amit mindig is tudni szerettél volna a kuflikról?

01szelposta.jpg
Most itt az alkalom, hogy megtudd a választ! Sőt, a leghitelesebb szakértő, a kuflik-könyvek szerző-illusztrátora, Dániel András fog válaszolni a kérdésedre. Ugyanis most jelenik meg a tizedik kufli-könyv. Ezt pedig a Pagony egy különleges interjúval ünnepli meg. Egy olyan interjúval, amit nem mi, hanem ti, a kufli-olvasók+rajongók készíthettek el!

Kufli kocka pár perc alatt! – Dániel András Tengerre, kuflik című meséje nyomán

A kuflik úgy döntenek, elhagyják kupacukat és tengerre szállnak, hogy részt vegyenek egy igazi csalózkajóhatában, akarom mondani kalózhajócsatában. Igen komoly terveket szőnek a csata kivitelezésére, a kuflik találékonysága ezúttal sem ismer határokat, és hamarosan valóban óriási tengeri csata veszi kezdetét! Ha mindez nem lenne elég kaland, a kuflik most olyat tesznek, amit azelőtt még egy kötetben sem: kitakarítják és ki is dekorálják kedvenc kupacukat! A meséhez egy igazán különleges kufli kockát álmodtunk meg, amellyel rengetegféleképpen variálhatod a kuflikat!

Legújabb könyveink ovisoknak és kisiskoláoknak

Színesek, képesek és persze nagyon viccesek az idei év legfrissebb, kicsiknek szóló Pagony könyvek: Itt lesznek a megint a kuflik, miközben Szofi átváltozik, megismerheted Tildát és macskáját Kalas Györgyi jóvoltából, valamint folytatódik a nagyon népszerú 3-5-8 perces mesesorozatunk egy hancurózós könyvvel.