Schaudinn Jasmin

3-5-8 perces mesék - izgő-mozgó ovisoknak

Pagony Kiadó, 2021

120 oldal, Kemény kötés

– Légyszi, még egy utolsót!

– Na jó, egy rövidet…

Ismerős ez a párbeszéd az esti elalvás előtt?

Akkor ezt a könyvet nektek találták ki!

Az oviban hol jó, hol rossz, de az biztos, hogy ahol egy kupacban ennyi gyerek van, ott mindig történik valami. Ezekben a történetekben minden gyerek magára ismerhet, legyen szó barátságról, örömről, bánatról, délutáni alvásról vagy kirándulásról.

A sorozatban már megjelent:

3-5-8 perces mesék elalváshoz és összebújáshoz

3-5-8 perces mesék viccelődéshez és bolondozáshoz

3-5-8 perces mesék unikornisokról és sárkányokról

3-5-8 perces mesék hős lovagokról és bátor kalózlányokról

3-5-8 perces mesék tündérekről és hercegnőkről

3-5-8 perces mesék a barátságról

3-5-8 perces mesék kis kalandoroknak

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3-5 munkanap

3490 Ft
2967 Ft (-15%)

loyaltypoints15 törzsvásárlói pont

Kosárba
Kirándul az ovi

Megjelent a 3-5-8 perces mesék izgő-mozgó ovisoknak! Bár az ovikezdés mindenkinek nagy kihívás, ez a könyv segíthet, hogy közösen felkészülhessetek rá. Ízelítőként itt az első, 3 perces mese! Az ovis kirándulás szuper kaland, még akkor is, ha esik. Sőt, akkor a leginkább! Olvass bele!

Bölcsi, ovi, suli?

A közeledő bölcsi- és ovikezdéshez kapcsolódik 3 új megjelenésünk Vadadi Adrienntől, Czernák Esztertől, kiegészülve egy 3-5-8 perces mesegyűjteménnyel. Folytatódik a népszerű Maszat-sorozatokból önálló szereplővé lépett Sári kalandja is Berg Judit tollából. A kezdő olvasókat pedig Mészöly Ágnes új kötete várja.

Mesék izgő-mozgó ovisoknak

Az ovikezdés nemcsak a gyerekeknek nehéz, sokszor a szülőknek is komoly kihívást jelent. A 3-5-8 preces mesék legújabb része szuper kiindulási pont lehet az erről való beszélgetéshez, ugyanis az oviba készülők megtudhatják belőle, hogy milyen izgalmas kalandok várnak rájuk! Nálatok is szaladgál egy vagy több izgő-mozgó, aki már alig várja a szeptembert, vagy éppen aggódik, milyen változásokat hoz az ősz? Olvass tovább, és készüljetek fel közösen az ovikezdésre!

Összes kapcsolódó cikk