A császár vacsorája - Városi kalandséta a pesti belvárosban
  • 12-99

Győri Hanna és Kovács Tamás György

A császár vacsorája - Városi kalandséta a pesti belvárosban

Illusztrátor: Győri Borbála

Pagony Kiadó, 2023

72 oldal , Puha kötés

Utazz vissza 1867-be, és indulj el a pesti belváro-son át Ferenc József koronázására. De vigyázz: csak akkor érsz célhoz, ha kitalálod a titkos jel-szót, és megszerzed a meghívót! Tartsd nyitva a szemed, fi gyeld meg a környezetedet! A könyv-ből meg ismerheted Pest-Buda történetét, meg-tudhatod, hogy kik, hogyan éltek itt százhetven évvel ezelőtt.
Az Abszolút kalandséták az Abszolút töri sorozat köteteit egészítik ki várostörténeti ismeretekkel és játékkal. A császár vacsorája Wéber Anikó Az ellenállók vezére című könyvéhez kapcsolódik.
A sétát 14 éves kor alatt felnőtt kísérettel ajánljuk!
SÉTÁLJ BELE A TÖRTÉNELEMBE, ÉS LEGYÉL TE A MÚLT FŐSZEREPLŐJE!

A projekt a Budapest 150 emlékév részeként, a Pro Cultura Urbis Közalapítvány anyagi támogatásával valósul meg.

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3- 5 munkanap

Teljes ár: 4990 Ft
Aktuális ár: 4242 Ft
loyaltypoints21 törzsvásárlói pont
Kosárba
5 ok, amiért szerintünk a legmenőbb sorozat most az Abszolút Töri

Ha valamit meg szeretnénk tanítani a gyerekeknek, elengedhetetlenül fontos, hogy azt a magukénak érezzék, megtalálják benne az újdonság izgalmát, ugyanakkor saját magukat is. Ez a történelem tanulásánál különösen nehéz feladat, hiszen több száz éve történt eseményekhez kell valamilyen módon kapcsolódnunk.
Az Abszolút töri sorozat pont ebben segít: olvasd el, hogyan!

Szuper könyvek középiskolásoknak

Talán a legtöbb tanácstalan arcot a "kamaszkönyvek" polc előtt lehet látni a boltokban, ami érthető is, hiszen ki tudja megjósolni, vajon most éppen minek örülnének? Ebben a szemlében összegyűjtöttük a legújabb, legizgalmasabb, középiskolásoknak szóló köteteket, melyekkel egyszerűen nem tudsz majd mellélőni! Válaszd ki a tökéletes karácsonyi ajándékot ebből a cikkből!

Sétálj bele a kalandba!

Olyan kültéri programot keresel, amit az egész család élvezni fog, és amihez részetekről semmilyen előkészület nem szükséges? Próbáljátok ki a Pagony Kalandsétákat és az Abszolút Kalandkönyveket! Az óvodásoktól az általános iskolásokon át a kamaszokig mindenkinek van egy jó sétánk. Olvass tovább!

Összes kapcsolódó cikk

Sütihasználati beállítások