Győri  Hanna

Győri Hanna a Pagony kiadó szerkesztője 2010 óta, műfordító, magyar-német szakon végzett 2006-ban az ELTE-n. A Pagony játékkiadó projekt menedzsere.

Sétálj bele a történelembe!
2023-09-26 - Hanna
#Ezt olvassuk

Sok rajongója van a Pagony Abszolút Töri sorozatának – és mi is nagyon szeretjük a szerkesztőségben ezeket a könyveket. A fordulatos, kalandos, múltban játszódó történetekből egy csomó minden kiderül arról is, hogy hogyan nézett ki Budapest (területe) száz vagy éppen ezer éve, és hogyan éltek itt az emberek.

Mivel nagyon szeretünk a városban sétálni és biciklizni, úgy gondoltuk, ezeket a kalandokat még élőbbé tesszük, ha egy-egy kalandséta keretében végigjárhatóak a regények helyszínei! Elsőként 1867-be és 1956-ba utazhatunk el!

Olvasd el Győri Hanna, a Pagony szerkesztője és a sétakönyvek társszerzője cikkét!

Tovább olvasom...
Két egymásra felelő vers
2023-03-27
#Olvasósarok

Megérkezett a Tilos az Á könyvek legújabb versválogatása, a Viszek egy szívet. Győri Hanna szerkesztésében klasszikus, újabb és kortárs versek felelnek egymásra, alkotnak láncot, értelmezik egymást újra és újra és újra. Olvass el két verset a kötetből!

Tovább olvasom...
"Ez volt az álomprojektem"
2023-03-27
#10+

Aki szereti a Pagony-könyveket és -társasjátékokat, az biztosan sokszor találkozott már Győri Hanna munkáival. Rengeteg mesekönyv, ismeretterjesztő, és bizony, több játék is született már az ő gondozásában, sőt, többnek volt szerzője is. Hannával most a Viszek egy szívet című, legújabb Tilos az Á verseskötetről beszélgettünk. Olvass tovább!

Tovább olvasom...

Sütihasználati beállítások