Győri  Hanna

Győri Hanna a Pagony kiadó szerkesztője 2010 óta, műfordító, magyar-német szakon végzett 2006-ban az ELTE-n. A Pagony játékkiadó projekt menedzsere.

Az Abszolút játékok kulisszatitkai

Ismeritek az Abszolút játékokat? Olyan nyelvi, kreatív társasok ezek, amik kiskamasztól a nagyszülőkig mindenkit az asztal köré csábítanak. Az Abszolút megvadult betűk és az Abszolút elfelejtett szavak után most tűkön ülve várjuk, hogy végre befusson az Abszolút képtelen sztorik! Addig is megkérdeztük a játékok szerzőit, Győri Hannát és Lencse Mátét, hogyan is kezdődött ez a sorozat, hogyan alakultak a már meglévő társasok és milyen további terveik vannak még az Abszolút játékokkal. Olvasd el, mit válaszoltak!

Tovább olvasom...
Ismerd meg a Lyukasóra sulis kártyákat!

Hamarosan érkezik a Pagony Játékkiadó legújabb sorozata, a Lyukasóra sulis kártyák! Az első darab pedig nem lesz más, mint a Menzacsata nevű, végtelenül vicces partyjáték! A Pagony Játékkiadó főszerkesztőjét, Bojti Annát, és a Pagony Kiadó szerkesztőjét és játékfejlesztőjét, Győri Hannát kérdeztük a sorozatról. Olvass tovább!

Tovább olvasom...
Minden, ami Maszat

Berg Judit Maszat-sorozata a kicsik egyik legnagyobb kedvence. Immár 11 kötetben olvashatunk az ovis kisfiú midennapjairól, és gyönyörködhetünk Agócs Írisz cukibbnál cukibb rajzaiban. A mesék közül kettőt diafilmen is megtaláltok a kínálatunkban, a sorozathoz készült foglalkoztatókönyv, sőt, már társasjáték formájában is találkozhatnak Maszattal a kicsik. De mi teszi ennyire ellenállhatatlanná ezt a karaktert? Ebből a cikkből kiderül!

Tovább olvasom...