Tomoga János

A hét kisrobot és a robontó - mesék robotgyerekeknek

Illusztrátor: Mayer Tamás

Pagony Kiadó, 2022

128 oldal , Kemény kötés

Ha azt gondoltad, hogy már minden népmesei fordulattal találkoztál, ha kívülről fújod a Grimm meséket, ha ismerősen mozogsz az Óperenciás tengeren és az Üveghegyen is túl, akkor most figyelj: ezek a mesék nem királykisasszonyokról, szegénylegényekről, kismalacokról és farkasokról szólnak, hanem egytől egyig ROBOTOKRÓL – kisrobotokról, robozzumokról, robontókról, roboszorkákról, robotkirályokról és robotkirálykisasszo-nyokról. Itt az illendő köszöntés a Töltődjél sokáig!, a legnagyobb veszély pedig az, ha eladnak alkatrésznek az interneten.

Tomoga János vidám robotmeséi Mayer Tamás robotrajzaival minden (robot)gyereknek, (robot)apukának és (robot)anyukának kötelező olvasmány!

További meséket és egyéb érdekességeket itt találsz: www.robotkiraly.com

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3- 5 munkanap

Teljes ár: 4490 Ft
Aktuális ár: 3817 Ft
loyaltypoints19 törzsvásárlói pont
Kosárba
Fantasztikus robotok

Tik-Toktól Mikrobin át BB-8-ig: a robotok nagyon régóta népszerűek a gyerekek körében. Bemutatjuk a legklasszabb robotos könyveket az ovisoktól a középiskolásokig! Olvass tovább!

Hogy kerül a lánctalp az asztalra?

Népmesék robotokkal? Izgalmas játék vagy szentségtörés? Úgy kell hagyományt őrizni, hogy befagyasztjuk az időben, vagy frissíthetjük a mostani oprendszerünkkel kompatibilis verzióra? Tomoga János A hét kisrobot és a robontó című mesekönyvét szedjük bitekre.

Klasszikus mesék robotokkal

Bemutatjuk Tomoga Jánost, a Pagony legújabb szerzőjét! Első mesekönyve, A hét kisrobot és a robontó kapcsán beszélgettünk mesékről, robotokról és robotgyerekekről. Olvass tovább!

Összes kapcsolódó cikk

Sütihasználati beállítások