Mayer Tamás

Mayer Tamás grafikus, illusztrátor, animátor, a Zug Műhely tagja. Egyedi és szerethető figuráit nem csak lerajzolni tudja, de egy-két hókuszpókusszal és kismillió egérkattintással képes őket meg is mozgatni. Egyik legnagyobb álma volt, hogy gyerekkönyveket illusztrálhasson, ami valóra is vált, hiszen már több mesekönyv is megjelent a rajzaival – gondoljunk csak Matricás Lacira, Sárira és Bercire vagy éppen Tüsire és Loboncra!

Emma és az emberi test
2022-08-24
#Ezt olvassuk

Az emberi test egy fantasztikus gépezet! Annyira összetett, hogy azt fel sem lehet fogni! Valamilyen válasszal azonban mégis szolgálnunk kell az érdeklődő alsósoknak, amikor a működéséről kérdeznek. Te is zavarban vagy, mikor arról faggatnak, miért hasonlítanak jobban egyik nagyszülőre, mint a másikra? Vagy mikor el kell magyaráznod, miért is jó a védőoltás? Hát akkor, mikor az agy működése kerül szóba? Ne aggódj, Vibók Ildi sorozata segít érthetően, részletesen és pontosan bemutatni ezeket a témákat a gyerekeknek! Olvass tovább!

Tovább olvasom...
Észbontó robotok a Sárkányosban
2022-04-20

Szuper programmal vár a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár Sárkányos Gyerekkönyvtára! Április 23-án szombaton 11:00 és 12:30 között találkozhatsz az Arti begurul és A hét kisrobot és a robontó íróival és illusztrátoraival! Gyere el a kézműves foglalkozással egybekötött, játékos könyvbemutatóra!

Tovább olvasom...
Menzacsataaa!
2022-03-23 - Pagony Játékház
#Ezt játsszuk

Mi az az emlék, ami az iskolával kapcsolatban azonnal eszedbe jut? Ha kicsit is hasonlítasz ránk, akkor a menza! Van, aki jó szájízzel gondol rá, van, aki kevésbé, de mindenkiből erős asszociációkat vált ki ez a gondolat. A Lyukasóra sulis kártyák sorozat első darabja éppen ezt tematizálja. Tudj meg mindent a Menzacsatáról!

Tovább olvasom...

Sütihasználati beállítások