Orbán Orsolya

Cófli receptes böngészője

Illusztrátor: Orbán Orsolya

Pagony, 2021

56 oldal , Kemény kötés

Rumli, a sárkánykölyök beszabadult a királyi konyhába, és hatalmas felfordulást okozott. Segítsetek Cóflinak, az udvari főszakácsnak rendet rakni, és ha megtaláltatok minden hozzávalót a rajzos-receptes oldalakon, készítsétek el ti is ezeket a gyors, egyszerű és könnyen elkészíthető finomságokat!

Gyerekekkel főzni egyszerre szórakozás és kihívás. Hol a hozzávalók tűnnek el, hol az előbb még lelkesen segítő lurkók, az idő meg telik, jó lenne minél előbb enni valamit. Ha a helyzet nektek is ismerős, akkor Orbán Orsolya receptes-böngészőjét nektek találták ki!

Ezzel a különleges böngészős szakácskönyvvel nektek is szórakozás lesz a főzés! Ha pedig a a kukták kicsit megpihennének, a hozzávalók rajzainak megkeresése biztosít nektek pár nyugodt percet, hogy a konyha ismét használható állapotba kerüljön.

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3- 5 munkanap

Teljes ár: 3490 Ft
Aktuális ár: 2967 Ft
loyaltypoints15 törzsvásárlói pont
Kosárba
Kifőztünk nektek valamit!

Rohanós hétköznapokon nincs mindig idő és türelem a gyerekeket is bevonni a főzésbe. A másnapi ebédet vagy az ünnepi süteményt nem szívesen tesszük kockára, egyébként is sokkal több figyelmet és energiát igényel együtt főzni. Most viszont nem baj, ha lecsöpög, odakap, esetleg formátlan lesz - van idő újra próbálni és együtt örülni a végeredménynek!

Lapozz bele Cófli receptes böngészőjébe!

Orbán Orsolya legújabb könyve, Cófli receptes böngészője egy igazi különlegesség: hallottatok már olyan mesekönyvről, ami egyben böngésző és szakácskönyv is? Ugye, hogy nem! Pedig létezik, és most bele is tudtok nézni!

Ismerd meg Cófli receptes böngészőjét!

Egy szuper különleges mesekönyvről fogunk most mesélni nektek, amit csak a megfelelő szó híján nevezünk mesekönyvnek, hiszen ennél sokkal több: egy mesébe ágyazott böngészős szakácskönyv.

Ismerkedjetek meg vele ti is, mindent elmesélünk róla!

Összes kapcsolódó cikk

Sütihasználati beállítások