Kifőztünk nektek valamit!

Kedvenc szakácskönyveink

Rohanós hétköznapokon nincs mindig idő és türelem a gyerekeket is bevonni a főzésbe. A másnapi ebédet vagy az ünnepi süteményt nem szívesen tesszük kockára, egyébként is sokkal több figyelmet és energiát igényel együtt főzni. Most viszont nem baj, ha lecsöpög, odakap, esetleg formátlan lesz - van idő újra próbálni és együtt örülni a végeredménynek!

tovább...

Újdonságok Gyereknapra!

Itt a gyereknap, és mi lehetne szuperebb ajándék egy jó könyvnél? Persze, hogy semmi, úgyhogy gyorsan össze is gyűjtöttünk egy csomót, hogy kedvetekre válogathassatok!

tovább...

Idén sem marad el a Könyvfesztivál!

Hatalmas online szemle!

Tavaly ilyenkor szívből hittünk abban, hogy idén már személyesen találkozhatunk a Könyvfesztiválon. Végül nem így alakult, de nem estünk kétségbe: készültünk nektek egy hatalmas szemlével, amiben minden idén megjelent könyvünkről olvashattok, egészen úgy, mintha a fesztiválon beszélgetnénk.
Böngésszetek kedvetekre, lapozzatok bele online a könyvekbe, és reméljük, jövőre már tényleg együtt lehetünk!

tovább...

Lapozz bele Cófli receptes böngészőjébe!

Orbán Orsolya legújabb könyve, Cófli receptes böngészője egy igazi különlegesség: hallottatok már olyan mesekönyvről, ami egyben böngésző és szakácskönyv is? Ugye, hogy nem! Pedig létezik, és most bele is tudtok nézni!

tovább...

Ismerd meg Cófli receptes böngészőjét!

Egy szuper különleges mesekönyvről fogunk most mesélni nektek, amit csak a megfelelő szó híján nevezünk mesekönyvnek, hiszen ennél sokkal több: egy mesébe ágyazott böngészős szakácskönyv.

Ismerkedjetek meg vele ti is, mindent elmesélünk róla!

tovább...