Dömper, daru, buldózer
  • 2-5

Ole Könnecke

Dömper, daru, buldózer

Pagony Kiadó, 2024

32 oldal , Kemény kötés

Kicsi mesék nagy gépekről

Birka Emma kerekes rakodóval intézi a bevásárlását, Tyúk Lotti kombájnnal indul a nagy fűnyíró versenyen, Daru Kornél pedig emelőkosaras munkaállványból kertészkedik.
Ole Könnecke meséinek főszereplői állatok és munkagépek – ahogy ritkán látjuk őket. Rövid, vicces történetek, pontos járműleírások és kedves rajzok a legkisebbek kedvenc gépeiről.

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3- 5 munkanap

Teljes ár: 2990 Ft
Aktuális ár: 2542 Ft
loyaltypoints13 törzsvásárlói pont
Kosárba
Munkagépek minden mennyiségben!

A te gyereked is rajong a munkagépekért? Imádja az óriási járműveket? Lehet, eddig még nem tudtad, mi az a lánctalpas úszókotró, vagy hogy hogyan működik egy emelőkaros munkaállvány, de most ideje felvenni a fonalat. Segítségedre lesz a Dömper, daru, buldózer, ami annyira viccesen és aranyosan mesél ezekről a gépekről, hogy még te is élvezni fogod! Ez a kedves képeskönyv a kedvenc közös olvasmányotok lehet!

Tudod, milyen a forgózsámolyos dömper?

Mutatunk egy nagyon vagány mesekönyvet, ami telis-tele van munkagépekkel! A mindenre kíváncsi gyerekek most választ kaphatnak az óriási gépekkel kapcsolatos kérdéseikre. Ráadásul szuper aranyos rövid mesék mutatják be a használatukat. Kukkants bele a Dömper, daru, buldózer című képeskönyvbe, és merülj el a munkagépek világában!

Összes kapcsolódó cikk

Sütihasználati beállítások