Czernák Eszter

Boldog szülinapot, elefánt!

Illusztrátor: Monszport Vivien

Pagony Kiadó, 2024

72 oldal , Kemény kötés

Pankának születésnapja van, anyával és apával az állatkertbe mennek ünnepelni. Egy kincskereső játékkal is készülnek, és ahogy egymás után fedik fel a nyomokat, meglátogatják Panka kedvenc állatait, és megismerkednek néhány újjal is. Tarts velük te is, mássz fel a lombkoronaszintre a zsiráfokhoz, fogócskázz a fókákkal, bújj át a tengeri akvárium mesés folyosóján, és köszöntsd kedvenc finomságával az elefántot!

Már megjelent:
Hová bújt a süni?
Segíthetek, méhecske?
Ne szaladj el, csigaház!

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3- 5 munkanap

Teljes ár: 3990 Ft
Aktuális ár: 3392 Ft
loyaltypoints17 törzsvásárlói pont
Kosárba
Ilyen a legeslegjobb szülinap!

Ha megkérdeznénk egy ovist, mit vár a legjobban, legalább ezer dolgot fel tudna sorolni. De akármi is lenne ezen a végtelen listán, biztosan dobogós helyen szerepelne rajta egy fantasztikus szülinap, valamint egy egésznapos állatkerti kalandozás is. Miért ne lehetne a kettő egyszerre? Olvass bele el a Panka-sorozat szülinapi részébe!

Mi újság? Ez!

2024-ben is rengeteg új könyvünk jelent meg a Pagonynál, pedig még csak április van. Olvasóink megismerkedhettek Ancsával, Szillével, Maciboccsal, Csodakukaccal, de olyan közkedvelt könyvek is folytatást kaptak, mint a Rumini, a Két kis dínó-sorozat, vagy a Panka-könyvek. Mutatjuk, mi minden érkezett a polcainkra!

Egy tökéletes nap az állatkertben

Czernák Eszter Panka-sorozata rengeteg kislánynak és kisfiúnak elrabolta már a szívét! A főszereplő Pankának ezúttal születésnapja van, és egy olyan kislány, aki rajong minden élőlényért, hol máshol ünnepelné meg ezt a jeles napot, mint az állatkertben? Természetbarátok figyeljetek: szülinapi séta következik!

Összes kapcsolódó cikk

Sütihasználati beállítások