Gyógypuszi – Kék könyv
  • 2-6

Bartos Erika

Gyógypuszi – Kék könyv

Citera Kft. , 2023

160 oldal , Kemény kötés

Ebben a könyvben Bartos Erika, a Bogyó és Babóca sorozat szerzője az óvodás korosztályban előforduló leggyakoribb gyerekbetegségeket veszi sorra. A történetek mesébe szőve ismertetik meg a legkisebbeket a szervezetünkben lezajló folyamatokkal, a gyógyulás és megelőzés fortélyaival. Az első, KÉK KÖNYVBEN szó esik a nátháról, a horzsolásokról és sebekről, az allergiáról, a fogorvosról, a szemgyulladásról, a gyomorrontásról, a napégésről, a kéztörésről, a kullancsokról, míg a második, PIROS KÖNYV bemutatja a torokgyulladást, a fülgyulladást, az oltásokat, az áramütés veszélyeit, a skarlátot, a tüdőgyulladást, a fejtetű elleni védekezést és a mandulaműtétet. A rövid mesék nagy szeretettel, játékosan igyekeznek biztatást nyújtani a gyerekeknek.

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3- 5 munkanap

Teljes ár: 5990 Ft
Aktuális ár: 5092 Ft
loyaltypoints25 törzsvásárlói pont
Kosárba
Bartos Erika-rajongók, figyelem!

Ha ti is rajongtok az összes Bogyó és Babóca könyvért, ha már Brúnóval is körbejártátok az egész Balatont, bebarangoltátok Budapestet, és vártatok már egy friss, ropogós Bartos Erika-kiadványt, akkor két jó hírünk is van: egy piros és egy kék! Ugyanis a Gyógypuszi rögtön két kötetben jelent meg, különböző színű borítóval és eltérő tartalommal, hogy biztosan legyen minden lelkes kis rajongónak bőséges olvasmánya az egész évre. A két kiadvány a leggyakrabban előforduló óvodáskori gyerekbetegségeket meséli el a kicsiknek egy-egy bájos kisállat történetén keresztül.

„A biztonságérzet, a szeretetteljes nyugalom segíti a gyerek gyógyulását”

Megjelent Bartos Erika legújabb könyvpárja, a Gyógypuszi! A kiadványok különleges helyet foglalnak el a szerző életművében: ezúttal a leggyakoribb kisgyermekkori betegségeket mutatják be egy-egy állatos mesén keresztül. Így lett a könyv orvosi is, mesekönyv is, tanító is és nagyon kedves is. Az alkotás körülményeiről Bartos Erikával beszélgettünk.

Összes kapcsolódó cikk

Sütihasználati beállítások