Elsa Devernois

Hadd aludjak itt!

Illusztrátor: Annick Masson

Pagony Kiadó, 2023

24 oldal , Kemény kötés

Papa, olyan vicces vagy!
Miért nem éjszaka aludtál?
Na, vajon miért nem? Csak nem azért, mert valaki befészkelte magát a nagy ágyba, és nem lehetett elférni tőle? Beni és Lili mozgalmas éjszakájáról mesélünk nektek ‒ talán ismerős lesz..

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3- 5 munkanap

Teljes ár: 2990 Ft
Aktuális ár: 2542 Ft
loyaltypoints13 törzsvásárlói pont
Kosárba
Fejeket párnára!

A nap legjobb része az esti mese, ebben biztosan mind egyetértünk. De mégis, mit meséljünk? Most megmutatjuk, melyik könyvekkel értük el a legnagyobb sikereket:

Apró kezekbe

A legkisebb olvasókra is gondoltunk, ezért olyan képeskönyveket gyűjtöttünk most össze nektek, amiket biztosan nagy szeretettel nézegettek majd. Az egészen pici gyerekeket nem olyan egyszerű hosszan lekötni… kivéve, ha van egy-két kifejezetten nekik szóló könyvetek, amit kedvükre böngészhetnek! Mutatunk pár szuper választást! Van köztük, ami felolvasós, de olyan is, amit akár egyedül is nézegethetnek.

Csodaszép álmokhoz

Az altatás, elalvás témaköre az, amivel talán a legtovább és a legtöbbet foglalkozunk, ha kisgyerek van a családban. Hogyan altassunk? Jól altatunk-e? Miért nem válik be az egyik gyereknél az, ami a másiknál igen? Vagy miért nem válik be ma az, ami tegnap tökéletesen működött? Ebben a témában szeretnének egy kicsit rendet tenni Szél Dávid pszichológus segítségével, és ajánlunk egy szuperaranyos elalvós könyvet is. Olvass tovább!

Összes kapcsolódó cikk

Sütihasználati beállítások