Kalandok a Ló csoportban
  • 5-8

Szabó Borbála

Kalandok a Ló csoportban

Illusztrátor: Baranyai András

Pagony Kiadó, 2023

64 oldal , Kemény kötés

MICSODA? LÓ CSOPORT?
Te hallottál már ilyen furcsa nevű ovis csoportról? Képzeld, ezt a gyerekek találták ki, sőt ők mentek el a hivatalba (felnőtt nélkül!), hogy megváltoztassák a nevüket. Az egyöntetűen utált délutáni alvás ügyében is intézkedtek, és az óvó néninek is szereztek lovagot.
Bizony, ez egy ilyen vicces ovi, és ezek nagyon vicces mesék! Baranyai (b) András is sokat nevetett, miközben a képeket rajzolta.

HA ELOLVASOD EZT A KÖNYVET, TE IS A LÓ CSOPORTBA AKARSZ MAJD JÁRNI!

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3- 5 munkanap

Teljes ár: 3990 Ft
Aktuális ár: 3392 Ft
loyaltypoints17 törzsvásárlói pont
Kosárba
Négy dolog, amit az óvodások szívből utálnak

Rendkívül tudományos vizsgálódásaink eredményeit ismerhetitek meg. Adataink reprezentatívak, módszereink professzionálisak, eredményeink sziklaszilárdak: egy Facebook-bejegyzésben kérdeztük meg tőletek mit utálnak a legjobban az oviban a gyerekeitek és unokáitok.

Le a délutáni alvással!

Mint azt tudományos kutatásunkból is tudjátok, a délutáni alvás igen népszerűtlen az óvodások körében. Szabó Borbála új ovis könyve az óvodai mindennapok legtipikusabb elemeit veszik végig – a ma nem akarok óvodába mennitől, a ki kinek a férje-felesége játékon át a karácsonyi szereplésig – a humor, a vicc, az abszurd, a börleszk eszközeivel. Ebben a fejezetben az ebéd utáni alvásról olvashattok.

Már nem csak a Kriszti apukáján kacaghattok

Magunkon, a saját viszontagságainkon a legjobb nevetni. És a nevetés könnyíti meg a mindennapi megpróbáltatásokat. Szabó Borbála új könyvében egy óvodás csoport mindennapjain kacaghatnak óvodásuk, szüleik, óvónénik, dadusok és pulikutyusok.

Összes kapcsolódó cikk

Sütihasználati beállítások