Ki brummog a barlangban?
  • 2-5

Kiss Judit Ágnes

Ki brummog a barlangban?

Illusztrátor: Kismarty-Lechner Zita

Pozsonyi Pagony Kft, 2020

26 oldal, Kemény kötés

Egy lapozó, ahol összekeveredtek a képek!

A kettévágott oldalak tetején egy vers, alján egy kép található, de vajon melyik vershez melyik kép tartozik?

Ki lehet az, aki a lyukba bújva cincog?
És mi való a fázós nyakunkra?
Hát, biztosan nem egy tulipán… talán csak nem a sál?

Kiss Judit Ágnesnek minden verse egy találós kérdés, amire a választ a képeken találjuk. A szülők pedig szórakozásképp kiélvezhetik, hogy a versek különböző klasszikus versformákban íródtak: van itt szapphói strófa, felező tizenkettes és limerick is.

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 1-3 munkanap

Kosárba

2490 Ft
2117 Ft (-15%)

Könyvhét egy kattintásra!

Ebben az évben minden rendhagyó, így a 91. Ünnepi Könyvhét is. Most nem tudunk nektek személyesen mesélni a legnagyobb kedvenceinkről, az újdonságainkról, de szeretnénk, ha kicsit mégis olyan lenne, mintha fizikailag is együtt töltenénk ezeket a napokat. Rengeteg dologgal készülünk, ennek része az, hogy megismerkedhettek a sok-sok friss és ropogós könyvheti újdonsággal - ezúttal írásban.
Reméljük, egy picit vissza tudjuk adni ezzel a Könyvhét utánozhatatlan hangulatát, és azt is, hogy megtaláljátok a ti legújabb kedvenceiteket!
Figyelem, hosszú írás következik, de életkor szerint rendeztük nektek, hogy könnyebb legyen eligazodni! Készítesetek be egy finom teát vagy kávét, és találkozzatok a legújabb Pagony-könyvekkel!

Könyvhét a Pagonnyal

A Pagony három online eseménnyel és sok-sok új könyvvel jelentkezik a 2020-as rendhagyó Könyvhéten.

Két és fél új könyv a Pagonytól a kánikulához

Egy különleges, verses-mondókás lapozó jelent meg a Babaróka-mesék írójától, Kiss Judit Ágnestől, amelyben a képek és a versek külön lapozhatók, így a találós kérdésekre lapozva találhatjuk meg a választ. És új mesékkel tér vissza Kertész Erzsi pörgős, cserfes problémamegoldója: Ludmilla. Sőt: most a sorozat első kötete is új rajzokkal jelenik meg újra. Friss, igazi nyári könyvek 2-10 éves korig a Pagonytól.