Kiss Judit Ágnes

Költő, író. Az ELTE magyar szaka mellett oboistának és drámatanárnak is tanult. Több vers- és prózakötete jelent meg, emellett számos írás jelent meg antológiákban, folyóiratokban. Többek között József Attila-, Déry Tibor- és Mozgó Világ nívódíjas szerző. A Babaróka ajándéka az első Pagonynál megjelent kötete.

Kutya-macska barátság újratöltve

Amikor Firka imádott Gazdija egy kölyökcicával tér haza a sétájukról, Firka nem tudja mire vélni a dolgot. Kialakul otthon egy kutya-macska-gazdi háromszög - vajon Gazdi érzékeny gondossága segít az állatoknak, hogy elfogadják egymást? Olvassátok el Viola Bea ajánlóját Kiss Judit Ágnes legújabb regényéről!

Tovább olvasom...
A macskáknak szorgalmas védőangyalaik vannak

Ennyire érzékeny és aranyos könyvet még nem láttunk kutya-macska barátságról! Kiss Judit Ágnes regénye minden állatbarát alsóssal meg fogja szerettetni az önálló olvasást, de a szülők szívét is megmelengeti majd ez a csodálatos történet. Olvasd el a Cirka és Firka első fejezetét!

Tovább olvasom...
Minden egy helyen a Most én olvasok!-sorozatról
2022-07-13 - Labdarozsa
#Ezt olvassuk most

Biztosan ti is emlékeztek rá vagy aktuálisan tapasztaljátok a gyerekeiteknél, mennyire nagy élmény, amikor az ember már képes önállóan olvasni, amikor a betűk értelmes szavakká, majd mondatokká állnak össze. Nagyon régen voltam már elsős, de tisztán emlékszem az elképesztő büszkeségre, amikor először el tudtam olvasni egy utcatáblát. Sokszor látok gyerekeket a metrón, akik boldogan fújják a megállók neveit, lassan silabizálva a betűket. Nagyon megható ez a lelkesedés. De hol vész el?

A legfrissebb megjelent részek kapcsán - Koppány dalokat ír, A jövőbe látó gömb - felelevenítettük, miért szeretjük annyira a Most én olvasok!-könyveket!

Tovább olvasom...