Lajka – Űrutazás 3-5-8 éveseknek
  • 3-10

Lencse Máté

Lajka – Űrutazás 3-5-8 éveseknek

Illusztrátor: Kismarty-Lechner Zita

Pagony játék, 2020

A népszerű 3-5-8 perces mesék nyomán 3-5-8 éveseknek alkottuk meg ezt a játékot, de a legnehezebb játék a felnőtteknek is kihívás! DOBJ ÉS SZÍNEZZ!

Lajka, az űrutazó kutya felfedező útra indul. Találkozik egy csomó érdekes űrlénnyel, majd megérkezik a Kutyuri bolygóra, ahol különleges űrkutyaeledeleket és -játékokat fedez fel, végül a Hexa bolygón nyomoz űrkukacok után…

Segítsetek Lajkának, dobjatok a színkockákkal, színezzétek be az űrállatokat, az űrkutyajátékokat, és szerezzetek pontokat a minél hosszabb, színesebb űrkukacokkal!

3 játékváltozat egy dobozban, amiben még ezt találod: 3 db színezőtömb, 6 db színes ceruza, 4 db színkocka

Ideális 3-10 éves korig, 2-4 játékos részére, a játékidő kb. 20 perc.

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 1-3 munkanap

Kosárba

4990 Ft
4741 Ft (-5%)

Játékok őszre az egész családnak

Nyakunkon az őszi lehűlés és az egyre hamarabb szürkülő napok. Ilyenkor különösen jólesik elővenni a társasjátékokat, hogy az otthon melegében együtt játsszon a család és a barátok. Olyan új játékokat gyűjtöttünk most össze nektek, amikkel az egész család remekül fog szórakozni, ráhangol benneteket az őszi bekuckózásra, ráadásul sok fejlesztési lehetőséget is rejtenek magukban!

Három új társasjáték a Pagonytól

Három új társasjáték jelent meg a Pagony kiadónál, melyek most is egy-egy népszerű könyvsorozathoz kapcsolódnak. Mindegyik játék esetén többfajta játékmód választható és a játékok abban is segítenek, hogy a különböző korú játékosok teljes erőbedobással, együtt játszhassanak.