Lencse Máté

Pedagógus, játéktervező. 2016-ban jelent meg az első társasjátéka, a Pagony Kiadóval pedig 2018 óta dolgozik. Több mint tíz társasjátéka, társasjátékos könyve jelent már meg nálunk. Nem csak kiadókkal, hanem cégekkel, civil szervezetekkel is dolgozik játékokon, 2023 óta pedig egyetemi keretek között is tanítja a játéktervezést. Emellett a társasjátékok pedagógiai célú felhasználásának szakértője: képzéseket, workshopokat, előadásokat tart, publikál a témában - sokszor Jesztl Józseffel közösen - , magyarul és angol nyelven is.

Honlapja: https://www.lencsemate.hu/

Begurult a Kiwi A Pagony polcaira
2024-03-11 - Fodor Andrea
#Ezt játsszuk

Lehet egy földön guruló kiviből szuper izgalmas társasjáték? Nagyon is! Mutatjuk Lencse Máté kártyajátékát, ami a suliban a szünetek nélkülözhetetlen kelléke lehet.

Tovább olvasom...
Elő az üstöket, itt a Varázslabor!
2023-02-14
#Ezt játsszuk

Lencse Máté ezerrel pörög, ha társasokról van szó, folyamatosan születnek a fejében az izgalmasabbnál izgalmasabb játékok! Most a Lyukasóra Sulis Kártyák sorozatban jelent meg egy új, hangosan nevetős játéka, a Varázslabor. Kíváncsi vagy, hogyan lesz ötletből társas? Szeretnéd tudni, vajon nektek való-e a Varázslabor? El sem tudod képzelni, mi köze lehet Papp Gábor Zsigmondnak ehhez a boszorkánysághoz? Akkor olvasd el Mátéval készített interjúnkat!

Tovább olvasom...
Boribon ott segít, ahol tud!
2022-11-16 - Pagony Játékház
#Ezt játsszuk

Biztosan ismeritek Boribont, a legédesebb kismackót, aki lassan 50 éve jó barátja a mindenkori csöppöknek. A Marék Veronika teremtette karakter köré egy egész univerzum épült az elmúlt években. Ismerjétek meg az összes Boribon-játékot ebből a cikkből!

Tovább olvasom...

Sütihasználati beállítások