"Az ünnep azé, aki várja"

Ismerd meg ünnepi mesekönyveinket!

Folytatjuk a karácsonyi mesék csokorba gyűjtését! Ezúttal a kedvenc pagonyos karácsonyi meséinkről olvashattok: vannak köztük egészen frissek és korábban megjelentek is. Találjátok meg a kedvenceiteket ti is!

tovább...

Mi már tudjuk, mit fogtok olvasni a fa alatt!

Ismerd meg a legfrissebb és legszuperebb téli könyveinket!

Szeretnéd időben letudni az idei ajándékvadászatot? Segítünk! Ebben a szemlében összegyűjtöttük neked a legfrissebb Pagony-könyveinket, melyek mind-mind a Mikulással, az adventtel és a karácsonnyal kapcsolatosak. Van itt Maszat, Pitypang, Babaróka, Boribon, időutazás, de még krumplirajzolás is Agócs Írisszel. A legkisebbektől egészen az alsós korosztályig mindenkinek van egy jó könyvünk! Nem hiszed? Kattints, és járj utána!

tovább...

Óvodások karácsonya

Elérkezett az év legvarázslatosabb időszaka, a karácsony, az advent. Abban mindannyian egyetérthetünk, hogy ez az ünnep az óvodás korosztály számára a legizgalmasabb. Telis-tele van megmagyarázhatatlan csodákkal, amikben a kisgyerekek hisznek legőszintébben, legyen az mindennapi vagy egyszeri és megismételhetetlen. Nézd meg, melyik könyveket ajánljuk nekik!

tovább...

Könyvek karácsonyra kisiskolásoknak

Ha elveszve érzed magad a lehetőségek között, ugyanakkor egy irtó szuper könyvet keresel a 6-10 éves korosztálynak, jó helyen jársz, mert a legmenőbbeket gyűjtöttük össze ebben az ajánlóban! Van közte sok-sok friss és ropogós újdonság is!

tovább...

Mesék kíváncsiskodó gyerekeknek

Ismerd meg az egyik kedvenc sorozatunkat!

Biztosan minden szülő fel tudja idézni azt az érzést, amikor a gyereke valami olyasmit kérdez tőle, amitől kicsúszik a lába alól a talaj és hirtelen azt sem tudja, hogy ez hogyan jutott utódja eszébe, nem hogy értelmes választ adjon rá. Ha veled is előfordult már ilyesmi, olvass tovább, és ismerkedj meg a legkedvesebb és legmókásabb ismeretterjesztő sorozatunkkal!

tovább...

Miért ünnepeljük meg a karácsonyt?

Olvass el egy karácsonyi mesét!

Egy szuper, karácsonyi mesét hoztunk nektek a nemrég megjelent, Miért nincs mindennap karácsony? című mesegyűjteményből. A Történetek kíváncsi gyerekeknek című sorozatban megjelent kötetből minden karácsonnyal és Mikulással kapcsolatos kérdésetekre választ kaptok, ráadásul szórakoztató, mesés formában, vidám illusztrációkkal! Olvasd el az első mesét!

tovább...

Kíváncsi gyerekek karácsonya

Ebből a könyvből mindent megtudhattok a karácsonyról!

A gyerekek néha a legmeglepőbb kérdéseket teszik fel. Számtalan olyan dolog van, amit mi, felnőttek már annyira megszoktunk, hogy el sem gondolkozunk a miértjükön. A kicsik viszont még mindenre rácsodálkoznak, és az ő kíváncsiságuknak hála mi is rengeteg új dolgot tanulhatunk. Különösen igaz ez az olyan csodákkal övezett időszakra, mint a december. A Miért nincs mindennap karácsony? a gyerekek minden ünneppel kapcsolatos kérdésére választ ad! Kattints ide és ismerd meg ezt a szuper könyvet!

tovább...