New York Zoo

ComPaYa

A New York Zoo társasjátékban egy igazi állatkertet kell megépíteni a család minden tagjának: be kell telepíteni az állatokat, gondoskodni kell róluk, és helyet kell teremteni az utódok számára is. Az a győztes, aki az állatkertje teljes területét megtölti látványosságokkal és beülteti sövénnyel.

A játék könnyen tanulható.

A játékidő 30-60 perc.

Tartalom:

- 8 darab állatkert tábla

- 1 Főtábla

- 45 darab sövénydarabka

- 10 darab állatkártya

- 6 darab speciális zseton

- 34 darab látnivaló

- 126 darab fából készült állatfigura

A játék menete:

A játékos számtól függő táblát minden játékos maga elé veszi és annak a földes részére fogja tudni megtervezni az állatkertjét.

A játékosok a központi elem köré, a kihagyott (negatív) területre töltik fel a tetrisz elemeke, amelyeket próbálnak majd megszerezni az állatkert bővítéséhez. Az elemek helyének is fontos szerepe lesz a játékban, ugyanis az onnan elvett területek beépítésével megadott fajtájú (flamingó, pingvin, kenguru stb.) állatos jelölőkhöz juthatunk.

Bónusz területek megszerzésével az egyébként nehezen kitölthető föld területünkre tudunk hiány pótló elemeket tenni, hogy a játék végén kevesebb negatív pontszámot zsebeljünk be.

Hogyan lehet nyerni?

A játékosok a megszerzett elemek után állatokat zsebelnek be, amelyeket később letelepíthetnek majd az állatkertjükbe. A tetrisz elemek megadott mennyiségű (nagyságtól függő számú) állatkát tudnak elszállásolni, amelyek kimaxolásával további pontokat szerezhetünk.

A játék végén az a játékos nyer, akinek a legtöbb pontja lesz!

Végezetül:

A New York Zoo úgy szippantja be a játékost, hogy az egyébként egyszerű és (majd hogy nem) unalmasnak tűnő játékmenetet elkezdi... majd a háromnegyed óra alatt teljesen belemerül a játékélménybe!

Jelenleg nem rendelhető.
Teljes ár: 12990 Ft
Aktuális ár: 12341 Ft
loyaltypoints62 törzsvásárlói pont
Májusi gyerekhónap a Pagonyban

A május a Pagonyban igazán a gyerekekről szól! Jönnek a ballagások, a gyereknap, és nemsokára a nyár is! Szuper játékokat és könyveket ajánlunk a napfényes délutánokra, ráadásul minden, az akcióban szereplő termékre 20% kedvezményt adunk! Hétről hétre újabb és újabb kedvezményekkel készülünk nektek offline és online boltjainkban egész májusban, ezért érdemes lesz figyelni a hírleveleinket és a webes felületeinket! Kattints a harmadik heti ajánlatunkért!

Összes kapcsolódó cikk

Sütihasználati beállítások