Pagony Art - jegyzetfüzet - nagy - Világítótorony
  • 0-99

Pagony Art - jegyzetfüzet - nagy - Világítótorony

Illusztrátor: Szimonidesz Hajnalka

Pagony Kiadó, 2022

64 oldal , Puha kötés

Egyedi illusztrációkkal díszített, A5-ös méretű, 64 oldalas, pontrácsos jegyzetfüzet, amibe belefér minden érdekes, izgalmas, titkos gondolat! A füzetben az üres oldalak mellett Szimonidesz Hajnalka 6 varázslatosan szép illusztrációja is helyet kapott.
Használhatod iskolában, munkahelyen vagy akár otthon is!
Méret: 148 x 210 mm

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3- 5 munkanap

Teljes ár: 3290 Ft
Aktuális ár: 3126 Ft
loyaltypoints16 törzsvásárlói pont
Kosárba
Ha adsz a részletekre...

Nem titkolt alapelvünk, hogy minőségi és esztétikailag is igényes termékeket adjunk kicsik és nagyok kezébe, legyen szó egy lapozóról, egy társasjátékról vagy egy felnőttek számára is érdekes ifjúsági regényről. Most még tovább bővítjük a kínálatunkat! Ismerd meg a vadonatúj Pagony Art termékcsalád legelső termékeit! Első körben művészi jegyzetfüzeteket, rajzfüzeteket és képeslapokat mutatunk be, de a kínálat hamarosan bővülni fog további praktikus és gyönyörű irodai- és művészkellékekkel.

Ismerd meg Szimonidesz Hajnalkát!

A Pagony Kiadó szerencsére sok nagyszerű illusztrátorral büszkélkedhet. Nagyon fontos a számunkra, hogy a nálunk megjelent könyvekben szereplő képek párbeszédbe lépjenek a szövegekkel, hogy ne csupán illusztrálják, de egy új szintre emeljék a történetet. Így teszik a rajzolók egyedi stílusukkal igazán különlegessé a Pagony-könyveket. Közülük szeretnénk most bemutatni nektek egy olyan alkotót, akinek egyszerűen nem lehet elszakadni a képeitől. Ha a kezedbe vettél egy általa illusztrált könyvet, azt biztosan nem tetted vissza. Ismerd meg Szimonidesz Hajnalkát!

Összes kapcsolódó cikk