Ha adsz a részletekre...

Elindult a Pagony Art!

Nem titkolt alapelvünk, hogy minőségi és esztétikailag is igényes termékeket adjunk kicsik és nagyok kezébe, legyen szó egy lapozóról, egy társasjátékról vagy egy felnőttek számára is érdekes ifjúsági regényről. Most még tovább bővítjük a kínálatunkat! Ismerd meg a vadonatúj Pagony Art termékcsalád legelső termékeit! Első körben művészi jegyzetfüzeteket, rajzfüzeteket és képeslapokat mutatunk be, de a kínálat hamarosan bővülni fog további praktikus és gyönyörű irodai- és művészkellékekkel.

Füzetek

pagony_art_jegyzetfuzet_nagy_rumini.png
Senkit nem sokkolunk vele, mikor azt mondjuk, a környezetünk hatással van ránk. Egy nyugodt és rendezett szobában, vagy éppen az ízlésünkhöz passzoló kreatív káosz kellős közepén természetes, hogy jobban érezzük magunkat, mint például egy felújítás alatt lévő lakásban vagy egy jellegtelen hotelszobában.

Ugyanígy egészen más érzés egy unalmas tucatfüzetbe jegyzetelni, mint egy művészi kivitelezésű, keményfedelű csodába jegyezni fel a gondolatainkat.

Vagy egy olyan rajzfüzetben alkotni, amit már kézbe venni is öröm, aminek a puszta látványa is felturbózza a kreatív energiákat. Éppen ezért kezdtük a Pagony Art kollekciót olyan füzetekkel, amiken a Pagony legkedveltebb illusztrátorainak munkáival találkozhattok.

pagony_art_jegyzetfuzet_kicsi_nyar_cmyk.pngAz egyedi illusztrációkkal díszített, A5-ös méretű, 64 oldalas, pontrácsos jegyzetfüzetbe belefér minden érdekes, izgalmas, titkos gondolat!

Az különböző füzetekben az üres oldalak mellet Szimonidesz Hajnalka 6 varázslatosan szép illusztrációja is helyet kapott, de találkozhatunk Kálmán Anna Ruminijével és Bernát Barbara Pantherás szereplőivel is.

A jegyzetfüzetek iskolában, munkahelyen vagy akár otthon is használhatók.


Tedd kosárba a kedvenceidet!

pagony_art_rajzfuzet_a5_kicsimacko.pngAzoknak, akik inkább rajzokban szeretik kifejezni magukat, praktikus választás lehet a Pagony Art spirálos rajzfüzet. Ebben az A/5-ös, minden táskában kényelmesen elférő füzetben igazán kreatívak lehetnek a legkisebb és a legnagyobb művészek is! Keménytáblás borítóján Egri Mónika Babarókás illusztrációi, Dániel András nyúlformájú kutyája, vagy Agócs Írisz krumplirajzolós képei köszönnek vissza. Az 50 lapos, 160 grammos papírokat tartalmazó rajzfüzet alkalmas színes és grafit ceruzákhoz, zsírkrétához vagy akár filctollakhoz is.

Nézd meg mindegyik rajzfüzetet itt!

Képeslapok

pagonyart_szinezheto_udvozlolapcsomag_babaroka.pngHa másokat is szívesen meglepnél egy kreatív ajándékkal, akkor ezeket a színezhető képeslapokat neked találtuk ki!

Születésnapra, ballagásra, szó szerint bármilyen ajándék mellé tökéletes kiegészítő lehet egy saját kezűleg színezett képeslap! Jelenleg boribonos, babarókás, maszatos és pitypangos kártyák közül válogathatsz.

Mindegyik csomag 4 db színezhető képeslapot tartalmaz, amire személyre szóló üzenetet is írhatsz.

Válassz képeslapcsomagot innen!

kepeslap_kemenysepro_kelemen1.jpgHa nem a kedvencetek a színezés, de meglepnétek a nagyszülőket vagy a barátokat egy csodaszép lappal, vagy ha éppen képeslapgyűjtésbe kezdenétek, akkor nektek készült a Pagony Art különleges, 10 darabos képeslapválogatása.

A kártyákon kortárs magyar illusztrátorok, Egri Mónika, Marék Veronika, Molnár Jacqueline, Rutkai Bori, Szalma Edit és Szegedi Katalin gyönyörű rajzai láthatók.

A képeslapok segítségével a digitális korban felnőtt gyerekeknek is megmutathatjátok, milyen csodás érzés, mikor kézzel írt lapot dob be a postás.

Itt megtalálod az összes képeslapválogatást!

A fenti összes Pagony Art terméket megtaláljátok a Pagony boltjaiban és webshopjában. Tartsátok nyitva a szemeteket, mert a kínálat a jövőben más típusú termékekkel is bővül majd!

Kapcsolódó termékek