Igaz Dóra

Pali elkésik - Pali is late

Illusztrátor: Horváth Ildikó

Pagony, 2020

48 oldal , Kemény kötés

Amikor Pali kicsi volt, minden reggel korán ébredt. Bezzeg amióta iskolás, olyan nehézngyorsan elkészülni! Néha még az igazgató néninek sem sikerül időben beérnie az iskolába…

When Pali was little, he woke up early every morning. But when he started school, getting out of bed was not so easy! Even the headteacher could not always make it to school on time…
You can read about Pali and the school hamster in two languages!

A Most én olvasok!-sorozat egy szisztematikusan felépített, pedagógusi szakértelemmel megtámogatott kortárs, magyar sorozat. A Paliról és Tikiről szóló, különböző nehézségi szintű kötetek most egy kétnyelvű résszel egészülnek ki. A könyv végén található játékos feladatok a meséhez kapcsolódva segítik a nyelvtanulást, a szókincs bővítését.

KÉTNYELVŰ MESE: ugyanaz a mese magyarul és angolul, ideális nyelvtanulóknak és kétnyelvűeknek, könnyen olvasható szöveg és szókincsfejlesztő feladatok.

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3- 5 munkanap

Teljes ár: 2990 Ft
Aktuális ár: 2542 Ft
loyaltypoints13 törzsvásárlói pont
Kosárba
Most én olvasok, ráadásul már angolul!

Egyre többen kerestek nálunk a kezdő olvasó korosztálynak angol nyelvű, kétnyelvű könyveket, amikből magyar gyerekek tanulhatnak angolul, vagy amikkel angol ajkú gyerekeket lehet bevezetni a magyar nyelv világába. Szóval úgy döntöttünk, merünk alapozni a Most én olvasok! sikerére, és elindítunk egy új sorozatot, aminek címe: Most angolul olvasok!

A sorozatnak most jelent meg az 5. kötete, Szabó Borbála Famama, fapapa című kétnyelvű meséje!

Hagyni kell, hogy a gyerekek élvezzék, amit olvasnak

szerzo.jpgDr. Kovács JuditMegjelent a Most angolul olvasok! első két része, ennek kapcsán Dr. Kovács Judit korai és kéttannyelvű nyelvoktatási szakértőt kérdeztük, aki részt vett a sorozat elkészítésében is. Hogyan érdemes nekikezdeni a sorozatnak és miért fontos egy olyan kétnyelvű könyv, ahol nem a tankönyvi angol a szöveg alapja? Olvasd el miniinterjúnkat!

Összes kapcsolódó cikk

Sütihasználati beállítások