Klitzing Maren von

Pihe-puha mesék

Pagony Kiadó, 2021

80 oldal , Kemény kötés

Vannak olyan napok, amikor nincs is jobb érzés, mint bekuckózni egy könyvvel, és csak olvasni. A gyerekek persze egy idő után már nem tudnak nyugton maradni. Valamit jó lenne játszani is!

Ebben a könyvben minden meséhez kapcsolódnak kérdések és szórakoztató feladatok, sőt, apró barkácstippeket is találunk minden mese végén, amik az olvasott történetekhez kapcsolódva biztatják a gyerekeket a kreativitásuk kibontakoztatására

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3- 5 munkanap

Teljes ár: 3490 Ft
Aktuális ár: 2967 Ft
loyaltypoints15 törzsvásárlói pont
Kosárba
Meseolvasás haladóknak

Ha ezen a héten csak egy könyvet viszel haza, kilenc jó okunk van arra, miért a Pihe-puha mesék legyen az! Szóval miért is? Olvass tovább, és megtudod!

Az altatóvarázslat

A Pihe-puha mesék új szintre emeli az esti meseolvasást. Ebben a kötetben egyszerűen minden benne van, amit egy mesegyűjteménytől kívánni lehet. Sőt, még több is! Lapozz bele ebbe az interaktív mesekönyvbe!

Összebújós téli mesék

A karácsony elmúlt, de a nappalok még mindig rövidek? Számtalan jó könyvünk van hideg reggelekre és borongós délutánokra! Vagy éppen szánkózás utáni kuckózásra. Ebben a listában kicsiktől a nagyokig mindenkinek találsz egy varázslatos mesekönyvet! Olvass tovább!

Összes kapcsolódó cikk

Sütihasználati beállítások