Sylvanian - Piros tetős világítós ház

Sylvanian

Ebben a piros tetős Sylvanian Families házikóban garantáltan szívesen időznek majd a selymes tapintású állatka-családok, hiszen több emeletnyi móka várja majd őket.

A gyerekek a földszinten berendezhetik a (külön megvásárolható) bútorszettek segítségével a konyhát, az étkezőt és a nappalit, majd a lépcsőn felhaladva a hálószobákat is otthonossá varázsolhatják. A házikó padlástere titkos játszószobaként funkcionálhat, amit biztosan imádni fognak majd a Sylvanian-gyerekek, hiszen egy játszóasztalt és egy játékot is találnak a titkos zugban. Ha a kis figurák friss levegőre vágynak, az erkélyen is időzhetnek egy keveset.

Az emeletes ház postaládával, valamint 3 működő lámpával rendelkezik, így akkor sem kell véget érnie a mókának, ha időközben besötétedne. A ház egyes részei mozgathatók: a bal oldalon található emeleti szoba, valamint a jobb oldalon található tető eltávolítható, ezáltal akár egy teljesen új épületet is létrehozhatnak a boldog tulajdonosok.

A játék ház rengeteg különböző történet eljátszására ösztönzi a gyerekeket, amely során fejlődik képzeletük, fantáziájuk és kommunikációs készségük. A házikó kidolgozása igényes és részletgazdag, így a gyerekszoba dekoratív kiegészítőjévé is válhat.


A szett Sylvanian Families figurát nem tartalmaz!

3 éves és idősebb gyermekek számára ajánlott!
A szett száma: 5708

A webshop készletén jelenleg nincs, de rendelhető, amennyiben be tudjuk szerezni, a várható szállítási idő: 8- 15 nap.

Teljes ár: 49990 Ft
Aktuális ár: 47491 Ft
loyaltypoints237 törzsvásárlói pont
Kosárba

Sütihasználati beállítások