ez itt a kosarad
a termékeiddel
  • könyv
  • 3-6

Richard Scarry

Tesz-vesz a világ

Móra Kiadó, 2011

88 oldal, Kemény borító

Világ körüli útra indulunk! Megnézzük, mit tesz-vesz Skóciában McAllj,a skót dudás, Svájcban Müzli, az alpinista, vagy éppen Görögországban Piktor és Viktor, a két vállalkozó kedvű szobafestő. A jól ismert szereplőkhöz most újak csatlakoznak, de a rajzok a régi kedvenceink!

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 1-3 munkanap

Kosárba teszem

3490 Ft
2967 Ft (-15%)

nextprev
3 alap klasszikus, amiből nem lehet kinőni

Az újraolvasás az egyik legjobb dolog a világon, és így van ez a legrégibb kedvenceinkkel is. A nosztalgikus érzéseken túl, megannyi izgalmat és felfedezni valót rejtenek a klasszikus történetek a mai gyerekeknek és szüleiknek is!Szerezd be most 20% kedvezménnyel az örök kedvenceket, hogy ne maradjon ki a gyereked életéből egy olyan történet sem, ami nélkül nem teljes a mesevilágotok!

Teszünk-veszünk, és soha nem unjuk meg

Richard Scarry könyveit egyszerűen nem volt szívem tovább ajándékozni még a legjobb barátnőmnek sem. Sőt, van otthon egy atomjaira szétolvasott eredeti angol nyelvű kötetem is, amiből még én ismerkedtem Cicóval, Csuszimászival, meg a többiekkel. Alapkönyv otthonra, kocsiba, játszótérre menet-jövet. Győri Hanna is szereti őket.Kattint, és kiderül, hogy miért!

További kapcsolódó cikkek...