A hintarabló

Both Gabi

A hintarabló

Maros Krisztina illusztrációival

Bolti ár: 2590Ft
Kedvezményes ár: 2202 Ft
Elérhetőség: rendelhető,
Várható szállítási idő: 1-3 munkanap
Pozsonyi Pagony Kft, 2012
64 oldal, 205x225 mm, Kemény borító  

Lilipótvárosban a hétköznapi utcákon beszélő kutyákkal, cipőtündérekkel, időrablógéppel és hintarablóval találkoznak a gyerekek. Persze ők ezen cseppet sem csodálkoznak, hiszen mi sem természetesebb gyerekfejjel, minthogy mesés lények népesítik be a várost. A három testvér minden rejtélyre fényt derít, minden elveszett tárgyat kinyomoz, miközben felfedezik Lilipótvárost és megismerkednek különös lakóival. Both Gabi első kötete természetesen hozza egységbe a város tereit a mese fiktív terével – mint három gyerek anyukája, és gyakorlott esti és nappali mesélő, izgalmas, kedves és olvasmányos meséket ad minden óvodás, kisiskolás kezébe.

Ezt a könyvet 4-8 éves gyerekek számára ajánljuk.

A szerzőről

Both Gabi a Meseutca főszerkesztője, a Csodaceruza folyóirat egykori munkatársa, gyerekirodalmi szerkesztő, fesztiválok, programok szervezője, olvasásnépszerűsítő. Érzékeny ember, aki mindig minden helyzetben igyekszik megtalálni a felek közötti egyetértés lehetőségét, az arany középutat. Három gyerek, Berta, Elza és Ármin édesanyja. Nem létező szabadidejében meséket ír, melyek antológiákban, folyóiratban és diafilmen elérhetőek.
Könyve a Pagonynál:
A hintarabló, ill. Maros Krisztina

A szerző más könyvei

 • Both Gabi
  Kolibri Gyerekkönyvkiadó Kft.
  2542 Ft (-15%)
  2990 Ft
  Amíg a háztartást vezetjük, a gyerekek általában unatkoznak és türelmetlenkednek Mit is tehetnénk, hogy ne romoljon el mindenki kedve? Hát meséljünk közben!
 • Both Gabi
  Pozsonyi Pagony Kft
  2152 Ft (-20%)
  2690 Ft
  Palipál történetei modern lovagmesék, sok-sok humorral és izgalommal. Öt éven felüli hős lovagok és királykisasszonyok számára különösen ajánlott.

Cikkek

Álmodj szépeket!

Pagony mesék minden estére

2016. november 10. - Zsani cimkék: jó könyv 

7Nincs is jobb, mint amikor az egész család nyugodtan kialussza magát. Erre így az ősz derekén a szülők részéről bőven akad kedv és hajlam, de a gyerekek gyakran keresztbe húzzák a számításokat. Nem csoda, hiszen az este, a sötét, az egyedüllét, az álomvilágba való átlépés komoly félelmekkel és kockázatokkal jár

De tudd, nincs olyan helyzet, amit mesékkel ne lehetne feloldani! Ilyenkor a legtöbb, amit tehetsz, hogy szuper esti mesékkel, meghitt, biztonságot adó közeget teremtesz.

Hogy melyek ezek? Lapozz a cikkünkre!

Frindt Julcsi ajánlóját olvasod!

Az új orr legendája

A hintarabló bemutatója

2012. június 4. - Pagony cimkék: híradó 

gabiA hintarabló története életre kelt: Babett visszakapta az orrát. A bemutatón Török András várostörténész mondott érdekes, a városrész múltjára is utaló laudációt, majd a szobor leleplezése után Nagy Ervin olvasott fel a nagy számban összegyűlt lelkes közönségnek. Végül az Apró Színház segítségével a gyerekek saját nyomozáson vehettek részt, és hordában vágtázva lepték el a Szent István parkot és a Pozsonyi utat, hogy megkeressék egy puzzle darabjait. A cél a Pagony volt, ahol a bolt minden négyzetcentiméterére jutott kimelegedett, hangosan csevegő gyerek, a boltosok pedig pultosokká, vagy inkább menzás lányokká vedlettek át, és ipari mennyiségű bodzaszörpöt osztottak ki a gyerekeknek. Olvassátok el Gévai Csilla beszámolóját az eseményről!