ez itt a kosarad
a termékeiddel

Both Gabi

A hintarabló

Illusztrátor: Maros Krisztina

Pozsonyi Pagony Kft, 2012

64 oldal, Kemény borító

Lilipótvárosban a hétköznapi utcákon beszélő kutyákkal, cipőtündérekkel, időrablógéppel és hintarablóval találkoznak a gyerekek. Persze ők ezen cseppet sem csodálkoznak, hiszen mi sem természetesebb gyerekfejjel, minthogy mesés lények népesítik be a várost. A három testvér minden rejtélyre fényt derít, minden elveszett tárgyat kinyomoz, miközben felfedezik Lilipótvárost és megismerkednek különös lakóival. Both Gabi első kötete természetesen hozza egységbe a város tereit a mese fiktív terével – mint három gyerek anyukája, és gyakorlott esti és nappali mesélő, izgalmas, kedves és olvasmányos meséket ad minden óvodás, kisiskolás kezébe.

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 1-3 munkanap

Kosárba teszem

2590 Ft
2202 Ft (-15%)

Álmodj szépeket!

Nincs is jobb, mint amikor az egész család nyugodtan kialussza magát. Erre így az ősz derekén a szülők részéről bőven akad kedv és hajlam, de a gyerekek gyakran keresztbe húzzák a számításokat. Nem csoda, hiszen az este, a sötét, az egyedüllét, az álomvilágba való átlépés komoly félelmekkel és kockázatokkal jár. De tudd, nincs olyan helyzet, amit mesékkel ne lehetne feloldani! Ilyenkor a legtöbb, amit tehetsz, hogy szuper esti mesékkel, meghitt, biztonságot adó közeget teremtesz.Hogy melyek ezek? Lapozz a cikkünkre!Frindt Julcsi ajánlóját olvasod!

A hintarabló – Lilipótvárosi kalandok

Nagy próbatétel, ha egy jól ismert gyerekkönyv írónak, jelen esetben Berg Juditnak, no és sok gyerekének hogyan tetszik egy-egy új mesekötet. Both Gabinak viszont nem kell aggódnia, főleg, ha elolvassa, milyen nagy szeretettel ajánlja nektek is Judit a Hintarablót!

Az új orr legendája

A hintarabló története életre kelt: Babett visszakapta az orrát. A bemutatón Török András várostörténész mondott érdekes, a városrész múltjára is utaló laudációt, majd a szobor leleplezése után Nagy Ervin olvasott fel a nagy számban összegyűlt lelkes közönségnek. Végül az Apró Színház segítségével a gyerekek saját nyomozáson vehettek részt, és hordában vágtázva lepték el a Szent István parkot és a Pozsonyi utat, hogy megkeressék egy puzzle darabjait. A cél a Pagony volt, ahol a bolt minden négyzetcentiméterére jutott kimelegedett, hangosan csevegő gyerek, a boltosok pedig pultosokká, vagy inkább menzás lányokká vedlettek át, és ipari mennyiségű bodzaszörpöt osztottak ki a gyerekeknek. Olvassátok el Gévai Csilla beszámolóját az eseményről!

További kapcsolódó cikkek...