Kiss Judit Ágnes

Babaróka kövecskéi

Illusztrátor: Egri Mónika

Pagony Kiadó, 2022

88 oldal , Kemény kötés

Újabb résszel bővül az ország kedvenc rókás sorozata!

Babarókáék immár négyesben, Aprókával együtt élik mindennapjaikat – ez egy nagy testvérnek bizony nem mindig könnyű. Különösen, hogy a költözés miatt még óvodát is kellett váltani, és az új Kisdedóvó közel sem olyan barátságos, mint az előző részekből megismert Kölyökőrző. Ráadásul a járvány is berobban, apa pedig hómofiszba kerül – amiről kiderül, hogy egyáltalán nem veszélyes, sőt! Egy darabig végre napközben is együtt lehet a család!

Mindennapi, valós élethelyzetek, sokszor nehéz témák, ugyanakkor sok-sok kedvesség, jóleső melegség és biztonságot adó szeretet – ezt nyújtják Kiss Judit Ágnes meséi. Egri Mónika varázslatos illusztrációi pedig most is garantálják, hogy az is azonnal beleszeressen a sorozatba, aki először találkozik Babarókáékkal.

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3- 5 munkanap

Teljes ár: 3690 Ft
Aktuális ár: 3137 Ft
loyaltypoints16 törzsvásárlói pont
Kosárba
Az oviban nincs két egyforma gyerek

Közeledik a szeptember, az oviba készülő családok egyre izgatottabbak. Vajon a te gyereked hogyan fog boldogulni, ha véget ér a nyár, és elkezditek az óvodát? Akár elvarázsolt, izgulós, magabiztos, vagy érzékeny, ebben a cikkben biztos megtalálod a neki való ovis könyvet! Most még van időd, hogy mesélj és beszélgess vele, hogy egy kicsit felkészüljetek az őszi változásokra. Akkor se feledd a ráhangolódást, ha már visszatérő ovis gyereked van. A napi rutinra való visszaállás neki is és neked is nehéz lesz. Készüljetek fel időben! Lapozz a cikkre!

Február 26-án Pagony Farsang!

Öltözzetek be a kedvenc szereplőiteknek vagy bújjatok a most bemutatkozó mesehősök bőrébe! Legyeket rókák, robotok, denevérek, kígyók! Ismerjétek meg a legújabb könyveket és szerzőket különleges, interaktív programokon keresztül! Egy szerencsés család 4 fős belépőt is nyerhet a Pagony Farsangra! Ebből a cikkből megtudhatjátok, hogyan!

Kavicskalandok

A Babaróka-sorozat történetei olyanok, mint egy hordozókendő: színesek és pihe-puhák. Megtartanak és körülölelnek, legszívesebben mi is beburkolóznánk a Kiss Judit Ágnes teremtette világba. Babaróka kis olvasóival együtt nő, formálódik, de ugyanúgy a kedvencünk marad a sorozat hetedik kötetében, a Babaróka kövecskéiben is. Tudj meg mindent az új könyvről ebből a cikkből!

Összes kapcsolódó cikk