Kiss Judit Ágnes

Babaróka kövecskéi

Illusztrátor: Egri Mónika

Pagony Kiadó, 2022

88 oldal, Kemény kötés

Újabb résszel bővül az ország kedvenc rókás sorozata!

Babarókáék immár négyesben, Aprókával együtt élik mindennapjaikat – ez egy nagy testvérnek bizony nem mindig könnyű. Különösen, hogy a költözés miatt még óvodát is kellett váltani, és az új Kisdedóvó közel sem olyan barátságos, mint az előző részekből megismert Kölyökőrző. Ráadásul a járvány is berobban, apa pedig hómofiszba kerül – amiről kiderül, hogy egyáltalán nem veszélyes, sőt! Egy darabig végre napközben is együtt lehet a család!

Mindennapi, valós élethelyzetek, sokszor nehéz témák, ugyanakkor sok-sok kedvesség, jóleső melegség és biztonságot adó szeretet – ezt nyújtják Kiss Judit Ágnes meséi. Egri Mónika varázslatos illusztrációi pedig most is garantálják, hogy az is azonnal beleszeressen a sorozatba, aki először találkozik Babarókáékkal.

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3-5 munkanap

3690 Ft
3137 Ft (-15%)

loyaltypoints16 törzsvásárlói pont

Kosárba
Február 26-án Pagony Farsang!

Öltözzetek be a kedvenc szereplőiteknek vagy bújjatok a most bemutatkozó mesehősök bőrébe! Legyeket rókák, robotok, denevérek, kígyók! Ismerjétek meg a legújabb könyveket és szerzőket különleges, interaktív programokon keresztül! Egy szerencsés család 4 fős belépőt is nyerhet a Pagony Farsangra! Ebből a cikkből megtudhatjátok, hogyan!

Kavicskalandok

A Babaróka-sorozat történetei olyanok, mint egy hordozókendő: színesek és pihe-puhák. Megtartanak és körülölelnek, legszívesebben mi is beburkolóznánk a Kiss Judit Ágnes teremtette világba. Babaróka kis olvasóival együtt nő, formálódik, de ugyanúgy a kedvencünk marad a sorozat hetedik kötetében, a Babaróka kövecskéiben is. Tudj meg mindent az új könyvről ebből a cikkből!

A hordozókendő

Megérkezett a legújabb Babaróka kötet! Ezekben a mesékben nagytesóságról, óvodaváltásról és a járványról is olvashattok, ráadásul mindezt Kiss Judit Ágnes és Egri Mónika varázslatos stílusában! Ismerd meg babaróka legújabb kalandjait! Olvasd el az első mesét!

Összes kapcsolódó cikk