Asterix 17. - Az istenek otthona
  • 0-99

René Goscinny

Asterix 17. - Az istenek otthona

Móra Kiadó, 2015

48 oldal , Puha kötés

Julius Caesar újabb furfangos tervre adja áldását, amellyel úgy véli, végre megtörheti a kis gall falu ellenállását. Kiirtatja a falut körbevevő erdőt, és a helyére új várost építtet, így akarja behódolásra, a római civilizáció elfogadására késztetni Asterixet és barátait. A gallokat bosszantja is, mulattatja is az elképzelés, ám miután úgy döntöttek, hogy az építkezésen dolgoztatott rabszolgák felszabadítása érdekében hagyják felépülni az első házat, a beköltöző római polgárok szomszédsága nem várt fordulatok egész sorával lepi meg őket.

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3- 5 munkanap

Teljes ár: 2499 Ft
Aktuális ár: 2124 Ft
loyaltypoints11 törzsvásárlói pont
Kosárba
Asterix, a gall

Sok szülő szerint a képregények "károsak", csúnyák, vagy egyáltalán, valamiért nem valók a gyerekeknek. Legalábbis Magyarországon sokan ezt gondolják, mondjuk elnézve a francia, angol, amerikai piacot, külföldön elég jól megy a képregény. Pedig a képregény iszonyú jó műfaj: a gyerekek imádják, érdekesen mesél el egy-egy történetet, ötvözi a dráma, a film, a regény, az ismeretterjesztő könyvek tulajdonságait. Gyerekeknek régen egy csomó képregényfüzet volt, ma már szinte lehetetlen ilyesmit kapni magyarul, de az Asterix jó belépő a képregények világába. A legelső és a legutolsó kötetet ajánljuk!

Vigyázat, függőséget okoz!

Itt a nyár és akár Balaton, akár tengerpart, nyári tábor a program vagy a nagyszülőknél lesz üdülés, olvasnivalót mindenképp vinni kell! A vaskos könyvek szerelmeseitől elnézést kérek, de a nyárra könnyű, laza, jól illusztrált történeteket ajánlok, képregények formájában.

Összes kapcsolódó cikk

Sütihasználati beállítások