Bernát Barbara

Bernát Barbara 1988-ban született, grafikus, illusztrátor, a Nyugat-magyarországi Egyetemen tanult. A klasszikus rajzolási technikákat és a szokatlannal való kísérlezetést egyaránt szereti. Illusztrátor társaival a Halisten stúdió tagja. A Pagonynál elsősorban Kertész Erzsi regényeinek illusztrátoraként ismert.

Panthera rajongók, gyülekező!
2021-10-25 - Pippilotta

Te is alig vártad, hogy megjelenjen a Panthera-sorozat legújabb része? Akkor ne hagyd ki a Zúdulók online könyvbemutatóját november 4-én, csütörtökön 17:00-kor! Beszélgess a szerzővel és az illusztrátorral, és mérd össze a tudásodat a többi Panthera-rajongóval! Olvass tovább a részletekért!

Tovább olvasom...
A letehetetlen kalandregény
2021-10-21
#Ezt olvassuk

Ismerd meg az elmúlt évek legszuperebb, kisiskolásoknak szóló magyar kalandregény-sorozatát! Ha szeretnél egy a fantasy és az útinapló határán ügyesen egyensúlyozó sorozatot, ami az első perctől az utolsóig beszippant, akkor a Pantherát el kell olvasnod! Derítsd ki, hogy hol a varázslat és a tudomány határa! Ismerkedj meg szuper szereplőkkel, figyeld meg, hogyan lesz belőlük igazi csapat, ha össze kell fogniuk! Olvass tovább!

Tovább olvasom...
Könyvek hosszú téli estékre
2021-01-08

Bernát Barbara, Gévai Csilla és Wéber Anikó árulja el nektek, hogy mik azok a gyerekeknek és felnőtteknek szóló könyvek, amiket örömmel vesznek elő minden télen - ünnepek előtt, alatt és után.

Tovább olvasom...

Sütihasználati beállítások