Bernát Barbara

Bernát Barbara 1988-ban született, grafikus, illusztrátor, a Nyugat-magyarországi Egyetemen tanult. A klasszikus rajzolási technikákat és a szokatlannal való kísérlezetést egyaránt szereti. Illusztrátor társaival a Halisten stúdió tagja. A Pagonynál elsősorban Kertész Erzsi regényeinek illusztrátoraként ismert.

Szurkolj velünk!
2024-04-25
#Ezt olvassuk

A HUBBY – magyar gyerekkönyv fórum, 2024-ben is díjazza a legjobb gyerekkönyvírókat, -fordítókat, -illusztrátorokat és elsőkönyves szerzőket. A Pagony könyvei az összes kategóriában szerepelnek, hát nem szuper? Cikkünkben mutatjuk, melyik könyveket jelöltük idén! Vajon melyik lesz a zsűri kedvence? Ti hányat olvastatok már közülük? Olvassatok tovább, és számoljátok meg!

Tovább olvasom...
Panthera rajongók, gyülekező!
2021-10-25 - Pippilotta

Te is alig vártad, hogy megjelenjen a Panthera-sorozat legújabb része? Akkor ne hagyd ki a Zúdulók online könyvbemutatóját november 4-én, csütörtökön 17:00-kor! Beszélgess a szerzővel és az illusztrátorral, és mérd össze a tudásodat a többi Panthera-rajongóval! Olvass tovább a részletekért!

Tovább olvasom...
A letehetetlen kalandregény
2021-10-21
#Ezt olvassuk

Ismerd meg az elmúlt évek legszuperebb, kisiskolásoknak szóló magyar kalandregény-sorozatát! Ha szeretnél egy a fantasy és az útinapló határán ügyesen egyensúlyozó sorozatot, ami az első perctől az utolsóig beszippant, akkor a Pantherát el kell olvasnod! Derítsd ki, hogy hol a varázslat és a tudomány határa! Ismerkedj meg szuper szereplőkkel, figyeld meg, hogyan lesz belőlük igazi csapat, ha össze kell fogniuk! Olvass tovább!

Tovább olvasom...

Sütihasználati beállítások