Bernát Barbara

Bernát Barbara 1988-ban született, grafikus, illusztrátor, a Nyugat-magyarországi Egyetemen tanult. A klasszikus rajzolási technikákat és a szokatlannal való kísérlezetést egyaránt szereti. Illusztrátor társaival a Halisten stúdió tagja. A Pagonynál elsősorban Kertész Erzsi regényeinek illusztrátoraként ismert.

Könyvek hosszú téli estékre
2021-01-08

Bernát Barbara, Gévai Csilla és Wéber Anikó árulja el nektek, hogy mik azok a gyerekeknek és felnőtteknek szóló könyvek, amiket örömmel vesznek elő minden télen - ünnepek előtt, alatt és után.

Tovább olvasom...
A jégmadár útja
2020-05-06 - Labdarozsa

Tudom, nem könnyű elképzelni, hogy egy hosszú és meghatározó könyvsorozat befejezése után is folytatódik az élet és várnak még ránk hasonlóan szuper élmények. Kiszakadni egy világból, aminek szereplőit, helyszíneit már ismerjük és szeretjük, kicsit keserédes, és az ember nem találja a helyét utána. Azt meg pláne nem tudja, hogy mégis mit olvasson. A Panthera 3. része után mi legalábbis így éreztük magunkat. Képzelheted, mekkora rajongással vártuk, hogy megjelenjen végre A Jégmadár útja!

Tovább olvasom...
"Észrevétlenül beszivárognak a cselekménybe a mindennapi életben engem foglalkoztató témák"
2020-05-04 - Zsani
#Kávé mellé

Jön a Panthera-sorozat legújabb része, A Jégmadár útja! Az új kötet kapcsán beszélgettünk Kertész Erzsivel írásról, a kedvenc szereplőkről, rajongói kérésekről, és még azt is megtudtuk, hogy a szerző személyesen ment el egy szerelőműhelybe helikoptert tanulmányozni a készülő könyvhöz. Hogy mi lesz Kismukkal, Jávorral és a többiekkel az új részben és hogy mit szólt az illusztrátor, amikor megtudta, hogy helikoptert kell rajzolnia, azt megtudhatod az interjúból, olvass tovább!

Tovább olvasom...