Győri Hanna

Abszolút elfelejtett szavak

Illusztrátor: Bernát Barbara

Pagony játék, 2021

Tudod, mit jelent a kalucsni? Hát a prókátor? El tudod meggyőzően magyarázni, hogy mikor és mire mondjuk, hogy horribile dictu? Ebben a játékban 880 abszolút elfelejtett, vicces, furcsa, sosemvolt és szokatlan szót találtok, és 110 nem mindennapi közmondást. Már csak az a dolgotok, hogy elmagyarázzátok a többi játékosnak, mit jelentenek – aki a legtöbb embert meggyőzi a maga igazáról, az nyer! Hogy kiderüljön azért a szavak jelentése, egy kis szótárt is tettünk a játékba. Közben pedig lehet, hogy még meg is tanulod pár régi szó jelentését!

A játék tartalma: 110 szókártya, 1 szótár, 8 fakocka

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3-5 munkanap

4490 Ft
4266 Ft (-5%)

loyaltypoints21 törzsvásárlói pont

Kosárba
A legjobb partijáték!

A Pagony Játékkiadó legújabb társasjátéka biztos, hogy az év partijátéka lesz! Lehengerlően vicces, megmozgatja az agytekervényeket, fejleszti a szókincset, és még sorolhatnánk… kattints, és tudj meg róla mindent!

Abszolút elfelejtett szavak

Kalucsni, prókátor, dübbencs, horribile dictu? Vajon mit jelentenek ezek a szavak a mai fiataloknak? A Pagony Kiadó gondozásban most megjelent egyedülálló, kreativitást és szabad asszociációt igénylő játékból ez is kiderül, melynek segítségével szórakozva tanulhatnak a különleges játékra vágyók.

Januári túlélőcsomag

Összes kapcsolódó cikk