Bognár Éva Katinka

Valóságos mese, mesevalóság
2022-02-06 - Bea
#Ezt olvassuk

Akik ismerik A boszorkánycicát, bizonyára felkapják a fejüket, ha meghallják, hogy Harcos Bálint új verses meséskönyvvel lepi meg olvasóit. Minden benne van, ami egy jó mesébe kell: mágus és állatok, humor és bűbáj, varázslatos illusztrációk és sok-sok kaland. Nyissuk ki együtt a Felhőcukrászdát!

Tovább olvasom...
Lapozz bele a Felhőcukrászdába!
2022-02-05
#Olvasósarok

A boszorkánycica után ismét egy szuper verses mesével lepett meg minket Harcos Bálint. A Felhőcukrászda tele van varázslattal, mókával és persze kalamajkával! Lapozzatok bele, és gyönyörködjetek ti is Bognár Éva Katinka részletgazdag, mozgalmas és vidám illusztrációiban!

Tovább olvasom...
"A boszorkánycica folyamatosan inspirál."
2018-02-08

Megérkezett a nyomdából Harcos Bálint fordulatokban gazdag, varázslatos verses meséje, melyhez Bognár Éva Katinka a kötet hangulatához illő képvilágot álmodott meg. Az illusztrátor még csak pár éve végzett a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem animáció szakán, ám diplomafilmjével, a Hugo Bumfeldt-tel több rangos díjat is elnyert, illusztrációit pedig több kötetben is megcsodálhatjuk. Munkamódszereiről, a rajzfilmes és illusztrátori munka közti különbségekről, valamint saját szerzőként való bemutatkozási terveiről is mesélt nekünk. Olvass tovább!

Tovább olvasom...