Harcos Bálint

Felhőcukrászda

Illusztrátor: Bognár Éva Katinka

Pagony Kiadó, 2022

80 oldal , Kemény kötés

A NÉGY JÓBARÁT, Nünü, Habók, Lulla és Zazi egy nap úgy döntenek, hogy világgá mennek.

Hogy miért? Hát azért, mert gazdájuk, a lustálkodó varázsló mindig csak őket dolgoztatja a gonosz csínyeiben!
A kis pók, a denevér, a kígyó és a patkány elhatározzák, hogy a saját lábukra állnak, és hogy bebizonyítják: igenis szeretni valók. Egyre nagyobb és nagyobb városokba veti őket a sorsuk, ahol mindig új és új vállalkozásba fognak. De a végső sikerig hosszú és rögös út vezet…

Harcos Bálint új könyvében elragadóan vegyíti a régi, klasszikus mesék és a mai (mi több: egy jövőbeli!) világ elemeit. Verses meséjével megírta Az Évtized Gyerekkönyve-díjjal jutalmazott, nagysikerű Boszorkánycicának a párdarabját, amelyet ismét Bognár Éva Katinka illusztrált - varázslatosan!

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3- 5 munkanap

Teljes ár: 4490 Ft
Aktuális ár: 3817 Ft
loyaltypoints19 törzsvásárlói pont
Kosárba
Február 26-án Pagony Farsang!

Öltözzetek be a kedvenc szereplőiteknek vagy bújjatok a most bemutatkozó mesehősök bőrébe! Legyeket rókák, robotok, denevérek, kígyók! Ismerjétek meg a legújabb könyveket és szerzőket különleges, interaktív programokon keresztül! Egy szerencsés család 4 fős belépőt is nyerhet a Pagony Farsangra! Ebből a cikkből megtudhatjátok, hogyan!

Valóságos mese, mesevalóság

Akik ismerik A boszorkánycicát, bizonyára felkapják a fejüket, ha meghallják, hogy Harcos Bálint új verses meséskönyvvel lepi meg olvasóit. Minden benne van, ami egy jó mesébe kell: mágus és állatok, humor és bűbáj, varázslatos illusztrációk és sok-sok kaland. Nyissuk ki együtt a Felhőcukrászdát!

Lapozz bele a Felhőcukrászdába!

A boszorkánycica után ismét egy szuper verses mesével lepett meg minket Harcos Bálint. A Felhőcukrászda tele van varázslattal, mókával és persze kalamajkával! Lapozzatok bele, és gyönyörködjetek ti is Bognár Éva Katinka részletgazdag, mozgalmas és vidám illusztrációiban!

Összes kapcsolódó cikk

Sütihasználati beállítások