Jeli Viktória

Dönci és a varázstakaró

Illusztrátor: Horváth Ildikó

Pagony, 2016

52 oldal , Kemény kötés

Dönciék nemrég költöztek új lakásba. Még minden játék dobozokban áll, Döncinek nincsenek barátai. Hiányzik neki a szomszéd cica, a kisvasút, a kert. Még szerencse, hogy mindig vele van a varázstakarója, ami alá elbújhat, ha rossz a kedve, és segítségül hívhatja, ha nem tud megoldani valamit.
A varázstakaró alatt bármit el lehet képzelni!

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3- 5 munkanap

Teljes ár: 1990 Ft
Aktuális ár: 1692 Ft
loyaltypoints8 törzsvásárlói pont
Kosárba
Ismerd meg Döncit!

Minden költözés nehéz... Dönciék nemrég költöztek új lakásba. Még minden játék dobozokban áll, Döncinek nincsenek barátai. Hiányzik neki a szomszéd cica, a kisvasút, a kert. Még szerencse, hogy mindig vele van a varázstakarója, ami alá elbújhat, ha rossz a kedve, és segítségül hívhatja, ha nem tud megoldani valamit. Olvass bele Jeli Viktória és Horváth Ildi új sorozatának első könyvébe, a Dönci és a varázstakaróba!

Mindenkinek kell egy varázstakaró!

Maszat, Boribon és Bogyóék mellé most odaköltözhet a legkisebbek könyvespolcára Dönci. Legújabb sorozatunkban megismerhetitek ezt a szőke, talpraesett kisfiút, aki épp most költözött új lakásba a családjával. Még minden játék dobozokban áll, senkit sem ismernek se a házban, se a játszótéren. Még szerencse, hogy mindig vele van a varázstakarója! A sorozat íróját, Jeli Viktóriát kérdeztük Dönciről.

Most a képek mesélnek!

Ha gyerekkönyv, akkor nagyon fontos az illusztráció. Egyrészt, mert a gyerekek részéről kötelező a sok-sok kép, másrészt mert itt kezdődik a vizuális nevelés. Ebben a szemlében a kedvenc képeskönyveink sorakoznak korosztályos bontásban minden alkalomra. A babáktól az apukákig mindenki megtalálja a neki valót. Főleg, ha előfordult veletek, hogy költöztetek, vagy bicajozni tanultatok...

Összes kapcsolódó cikk

Sütihasználati beállítások