5 képeskönyv, amit nem tudnak megunni a kicsik

A legkisebbek kedvenc képeskönyvei

Kíváncsi vagy, hogy milyen újdonságok jöttek a kicsiknek? Szeretnél olyan mesét olvasni, amibe beleszerelmesedik a gyereked? Most összeszedtem öt olyan kicsiknek szóló történetet, ami megragadja a gyerekeket vizuálisan, és a szereplőkkel könnyen, szívesen azonosulhatnak, sőt a sokrétegű poénok miatt a szülők sem unják a olvasást.

tovább...

Most a képek mesélnek!

Kedvenc képeskönyveim

Ha gyerekkönyv, akkor nagyon fontos az illusztráció. Egyrészt, mert a gyerekek részéről kötelező a sok-sok kép, másrészt mert itt kezdődik a vizuális nevelés. Ebben a szemlében a kedvenc képeskönyveink sorakoznak korosztályos bontásban minden alkalomra. A babáktól az apukákig mindenki megtalálja a neki valót. Főleg, ha előfordult veletek, hogy költöztetek, vagy bicajozni tanultatok...

tovább...

Ismerd meg Döncit!

Olvass bele a Dönci és a varázstakaróba!

Minden költözés nehéz... Dönciék nemrég költöztek új lakásba. Még minden játék dobozokban áll, Döncinek nincsenek barátai. Hiányzik neki a szomszéd cica, a kisvasút, a kert. Még szerencse, hogy mindig vele van a varázstakarója, ami alá elbújhat, ha rossz a kedve, és segítségül hívhatja, ha nem tud megoldani valamit. Olvass bele Jeli Viktória és Horváth Ildi új sorozatának első könyvébe, a Dönci és a varázstakaróba!

tovább...

Mindenkinek kell egy varázstakaró!

Interjú Jeli Viktóriával

Maszat, Boribon és Bogyóék mellé most odaköltözhet a legkisebbek könyvespolcára Dönci. Legújabb sorozatunkban megismerhetitek ezt a szőke, talpraesett kisfiút, aki épp most költözött új lakásba a családjával. Még minden játék dobozokban áll, senkit sem ismernek se a házban, se a játszótéren. Még szerencse, hogy mindig vele van a varázstakarója! A sorozat íróját, Jeli Viktóriát kérdeztük Dönciről.

tovább...