ez itt a kosarad
a termékeiddel
  • könyv
  • 2-5

David McKee

Elmer és az elveszett mackó

Illusztrátor: David McKee

Pozsonyi Pagony Kft, 2018

24 oldal, Kemény borító

Itt van rögtön az Elmer, a kiselefánt című könyv folytatása! Egy este Elmer, a kockás elefánt aludni készült... Ám egyszerre hangot hallott: Kiselefánt sírdogált. -- Elveszett a kismackója! -- mondta Mamaelefánt. -- Ezért nem tud elaludni! Nagyon hiányzik neki! Mikor piknikeztünk, eltűnt, és azóta keresi... Szegény Kiselefánt... Itt már csak Elmer segíthet!

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 1-3 munkanap

Kosárba teszem

1990 Ft
1692 Ft (-15%)

nextprev
Találd meg a tökéletes könyvet karácsonyra!

Most segítünk választani az egész családnak! Ebben a szemlében korosztályokra bontottuk a legjobb ajándékokat a fa alá. Ismerd meg a legcukibb könyveket piciknek, a legszuperebb meséket ovisoknak, a legizgalmasabb nyomozós könyveket kamaszoknak, és a legmenőbb újdonságokat a középiskolás korosztálynak. Fedezd fel 2018 legmenőbb újdonságait! Olvass tovább!

Minden gyerek Elmer

Szabó T. Annával az Elmerről beszélgettünk, olvasd el interjúnkat!

Készíts Elmer füzért a gyerekszobába!

Elmer, a kis elefánt nem igazán hasonlít társaira. Vidám, kockás mintája miatt kirí társai közül, ami időnként nagyon elszomorítja. Egy nap úgy dönt, ő is olyan lesz, mint a többiek, ám a kísérlet óriási tréfával végződik, amely barátai körében is nagy elismerést vált ki. Annyira, hogy ennek következtében egy új nap is bekerül a naptárba: az Elmer-nap.   Készítsd el te is egyedi, színezhető Elmer-füzérünket, mely bármelyik gyerekszobát vidámmá varázsolja, és mellé ne felejtsd el feleleveníteni Elmer kalandjait se az Elmer, a kockás elefánt és az Elmer és az elveszett mackó című könyvek segítségével!

További kapcsolódó cikkek...