David McKee

Elmer és az elveszett mackó

Illusztrátor: David McKee

Pagony, 2018

24 oldal , Kemény kötés

Itt van rögtön az Elmer, a kiselefánt című könyv folytatása! Egy este Elmer, a kockás elefánt aludni készült... Ám egyszerre hangot hallott: Kiselefánt sírdogált. -- Elveszett a kismackója! -- mondta Mamaelefánt. -- Ezért nem tud elaludni! Nagyon hiányzik neki! Mikor piknikeztünk, eltűnt, és azóta keresi... Szegény Kiselefánt... Itt már csak Elmer segíthet!

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3- 5 munkanap

Teljes ár: 1990 Ft
Aktuális ár: 1692 Ft
loyaltypoints8 törzsvásárlói pont
Kosárba
Benne is ott bujkál Elmer

Van, hogy nem szeretne oviba menni? Csupa szív, mégis megesik, hogy a többiek nem értik? Vagy csak túl élénk a fantáziája? Talán csak pont olyan mint Elmer, a kis elefánt! Az Elmer-sorozat mindent elmesél a kicsiknek önmaguk és barátaik elfogadásáról. Olvass tovább, és ismerd meg a meséket!

Őszi Pagony-újdonságok

Ne maradj le az utóbbi hetekben megjelent újdonságainkról, mert mindenkinek van egy ajánlatunk! Böngészd át szemlénket, hogy megtudd, mik a legfrissebb Pagony-könyvek ovisoknak és kisikolásoknak! Legújabb őszi könyveink között garantáltan találsz neked szóló kötetet!

 

Készíts Elmer füzért a gyerekszobába!

Elmer, a kis elefánt nem igazán hasonlít társaira. Vidám, kockás mintája miatt kirí társai közül, ami időnként nagyon elszomorítja. Egy nap úgy dönt, ő is olyan lesz, mint a többiek, ám a kísérlet óriási tréfával végződik, amely barátai körében is nagy elismerést vált ki. Annyira, hogy ennek következtében egy új nap is bekerül a naptárba: az Elmer-nap.
 
Készítsd el te is egyedi, színezhető Elmer-füzérünket, mely bármelyik gyerekszobát
vidámmá varázsolja, és mellé ne felejtsd el feleleveníteni Elmer kalandjait se az Elmer, a
kockás elefánt és az Elmer és az elveszett mackó című könyvek segítségével!

Összes kapcsolódó cikk

Sütihasználati beállítások