Őszi Pagony-újdonságok

8 kihagyhatatlan könyv

Ne maradj le az utóbbi hetekben megjelent újdonságainkról, mert mindenkinek van egy ajánlatunk! Böngészd át szemlénket, hogy megtudd, mik a legfrissebb Pagony-könyvek ovisoknak és kisikolásoknak! Legújabb őszi könyveink között garantáltan találsz neked szóló kötetet!

 

Elmer, a kockás elefánt - Elmer és az elveszett mackó

Elmer nem véletlenül hatalmas kedvenc külföldön, számos mesét olvashatnak már a gyerekek a színes kockás kiselefánt kalandjairól. A sorozat töretlen sikere annak köszönhető, hogy Elmer megmutatja a gyerekeknek, hogy ne féljenek önmaguk lenni és különbözni, a szülőknek pedig hogy ne féltsék ettől a gyereküket. Ezeket a történeteket Szabó T. Anna fordításában most először olvashatod, a könyvekben rímesen-viccesen jelennek meg az Elmer-történetek. Ha tudni szeretnéd, Elmer hogyan tréfálta meg az elefántokat, és hogyan szerezte vissza az elveszett kismackót, ne hagyd ki ezeket a meséket!

2-5 éves gyerekeknek ajánlom.

Ha az Elmer-könyvek felkeltették az érdeklődésed, itt és itt tudod megrendelni őket!

A Forbes újságírójának írását pedig itt olvashatod el a könyvekről.

A kuflik és a szélposta

Nahát, ez már a tizedik kuflikönyv, tágul a kufliverzum!
Hihetetlen, de a se nem kifli, se nem kukac lények kalandjai nemcsak megunhatatlanok, de újabb és újabb rajongókat szereznek maguknak. A mesék ellenállhatatlan humora és abszurditása a felnőttekeket és a gyerekeket is megnevetteti. Ezúttal a kuflik egy sikertelen levélfelvarró-kísérlet után panaszlevelet írnak a szélnek, amiért elvitte a fák levelét, majd csavart keresnek Bélabá zsebtávcsövéhez. Tarts a kuflikkal te is ebben a legújabb kötetben!

2 éves kortól az egész családnak remek szórakozás!

Rendeld meg itt!

Tudtad, hogy van új kuflijáték is és egy foglalkoztatófüzet is?

Ragacs, a hős kismacska

Az otthon biztonságából ismeretlen helyekre és helyzetekbe kerülni nemcsak a gyerekek számára rémisztő, de nekik több lehetőségük van ezt a félelmet a világ felé kimutatni, mint a felnőtteknek. Ha látod, hogy a gyerekednek nehezen megy a komfortzónából való kimozdulás, olyan mesékkel segíthetsz neki, mint például a Ragacs, a hős kismacska! Ez a kismacska mindentől fél: az idegen kismacskáktól, a rossz álmoktól, az új szomszédtól - de amikor valami fontosról van szó, mégis legyőzi a gátlásait. Ragacs lesz az új kedvenc esti olvasmány, olvassatok bele a könyvbe, szerezzétek be itt ezt az 5-8 éveseknek ajánlott segítő mesekönyvet!

Danny bá’ és a futóverseny

Danny bá’-t nem lehet nem szeretni! Mindenki olyan tanárra vágyott gyerekkorában, aki vicces, cseppet sem szigorú, kiáll az osztálya mellett, és néha tanóra helyett tízóraiszünetet tart. Tobiasnak hatalmas szerencséje van, mert ő és harmadikos osztálytársai pontosan ilyen gyakorlótanárt kapnak! A legújabb részben azonban az a veszély fenyegeti a gyerekeket, hogy Danny bá’-t áthelyezik, és nem taníthatja őket többé. Tarts Tobiasékkal, hogy megtudd, velük maradhat-e szeretett tanáruk, és hogy mi lesz a jótékonysági futóverseny eredménye! Annyit elárulhatok, nem fogsz csalódni, de tudd meg, hogy miért ő a legjobb tanár!

7-10 éveseknek alap könyv, a sorozat többi része is, tedd a kosaradba a Danny bá’-könyveket itt!

Kulcs a múltba

A Kulcs a múltba a fontos és aktuális kérdések feszegetése mellett egyben egy jól felépített, fordulatos és izgalmas krimi. Folyamatosan fenntartja a figyelmet, de nem fél a nőjogi kérdéseket didaxistól mentesen az olvasó elé tárni sem. A kiskamaszoknak tökéletes olvasmány, mert úgy mesél korokról és emberekről, művészetről és életről, hogy a gyerekek egyből beleélik magukat a történetbe. Aktuális téma, lebilincselő olvasmány - tedd a kosaradba itt!

A 9-12 éves korosztály számára tökéletes választás, ahogy az Abszolút könyvek további kötete is!

Olvasd el ezt a cikket, ha tudni szeretnéd, mitől igazán nagyszerű még ez a regény!

A nagy csekklopás

Másik új Abszolút könyv, A nagy csekklopás főszereplője Howard Wallace, aki saját magánnyomozói szabályai szerint él. Ő aztán tudja, hogyan induljon ki abból, amije van: ballonkabát helyett fürdőköpenyt hord, egy összetákolt irodát működtet az iskola hátsó kertjében, barátja pedig egy szál sem. Amikor egy diáktársa megbízza egy zsarolási ügy felderítésével, azonnal elvállalja a feladatot, sőt még az új lányt, Ivy Masont is maga mellé veszi. Mire Howard rájön, hogy Ivy nemcsak segéderőként hasznos, de barátnak sem olyan rossz, annyi iskolai szabályt szeg meg, hogy választás elé kerül: elveszíti Ivy barátságát, vagy örökre feladja a magánnyomozást.

9-12 éveseknek ajánlom ezt a könyvet, rendeld meg itt!

Egy fiú a csapatból

A magyar gyerekirodalomban egyedülálló vállalás Igaz Dóra regénye, amely a holokausztról beszél a gyerekeknek. Bár a felnőtt irodalomban a téma markánsan jelen van, gyerekek számára eddig nem létezett olyan könyv, ami értően, az ő perspektívájukon keresztül beszélt volna a témáról. Dani és osztálytársai pont olyan átlagos gyerekek, mint bármelyik olvasó, és a könyv szövegnehézsége, megszerkesztettsége is a 10-12 éves korosztály kompetenciáinak felel meg. Az Egy fiú a csapatból fontos regény a történelem egyik legjelentőségteljesebb korszakáról mai gyerekek szűrőjén át - olvasd el a gyerekeddel együtt, beszélgessetek róla!

Rendeld meg itt!

Tudj meg többet a könyvről itt!Olvasd el interjúnkat a szerzővel itt!

A Pagony újdonságait megtalálod webboltunkban, vagy keresd őket boltjainkban!

 

Kapcsolódó termékek