David McKee színes élete

Ismerd meg az Elmer-sorozat szerzőjét!

“A világ tele van mesével. Csak rá kell hangolódni, hogy meghalljuk.” - talán ez a mondat lehetne David McKee mottója, aki a világ legszínesebb elefántos sorozatának szerzője. Ismerd meg őt, és szeresd meg Elmert!

tovább...

30 tény David McKee-ről és Elmerről, a kockás elefántról

Tudj meg még többet az idén 30 éves Elmer-sorozat szerzőjéről! Érdekességek, kulisszatitkok, tények és adatok, hogy közelebb kerülj a világ legszínesebb elefántjához - és szerzőjéhez, David McKeehez!

tovább...

Elefántok a könyvesboltban

A porcelánboltokkal ellentétben mi nagyon szeretjük, ha a boltjaink tele vannak elefántokkal. Na jó, inkább csak elefántos könyvekkel. Eszter, a Bartók Pagony üzletvezetője összeszedte nekünk, melyek a kedvenc elefántos könyvei, olvass tovább!

tovább...

Színes egyéniség

Két új Elmer-könyv

Ami a magyar gyerekeknek Pom Pom meséi, az a briteknek Elmer (és King Rollo, mindkettő David McKee tollából): nagy sikerű mesekönyv és rajzfilmsorozat évtizedeken át műsoron és a polcokon újra és újra. Mi Elmer sikerének titka?

tovább...

Találd meg a tökéletes könyvet karácsonyra!

Itt és most minden korosztálynak megtalálod az igazit!

Most segítünk választani az egész családnak! Ebben a szemlében korosztályokra bontottuk a legjobb ajándékokat a fa alá. Ismerd meg a legcukibb könyveket piciknek, a legszuperebb meséket ovisoknak, a legizgalmasabb nyomozós könyveket kamaszoknak, és a legmenőbb újdonságokat a középiskolás korosztálynak. Fedezd fel 2018 legmenőbb újdonságait! Olvass tovább!

tovább...

Minden gyerek Elmer

Szabó T. Annával az Elmerről beszélgettünk, olvasd el interjúnkat!

tovább...

Készíts Elmer füzért a gyerekszobába!

Pagony DIY - Kreatívan - kicsikkel - közösen
Nagyon szürke lett az idő, de ti ne csüggedjetek, mert teleszínezhetitek a gyerekszobát! Készítsetek hangulatos füzért Elmer, a csupaszív kiselefánt segítségével, aki minden gyerekszobát feldob!
 
A Pagony Kreatív csatornánkon minden második hét szerdáján új- és régi könyveinkhez kapcsolódó DIY videókat osztunk meg veletek! Kövessétek a videókat, töltsétek le itt a blogon a hozzávalókat, sablonokat és barkácsoljatok velünk!
tovább...

Őszi Pagony-újdonságok

8 kihagyhatatlan könyv

Ne maradj le az utóbbi hetekben megjelent újdonságainkról, mert mindenkinek van egy ajánlatunk! Böngészd át szemlénket, hogy megtudd, mik a legfrissebb Pagony-könyvek ovisoknak és kisikolásoknak! Legújabb őszi könyveink között garantáltan találsz neked szóló kötetet!

 
tovább...

Benne is ott bujkál Elmer

Beilleszkedni és különlegesnek maradni

Van, hogy nem szeretne oviba menni? Csupa szív, mégis megesik, hogy a többiek nem értik? Vagy csak túl élénk a fantáziája? Talán csak pont olyan mint Elmer, a kis elefánt! A most induló Elmer-sorozat mindent elmesél a kicsiknek önmaguk és barátaik elfogadásáról. Kattints a cikkre, és ismerd meg a meséket!

tovább...