Hawking folyosója

Neal Shusterman-Eric Elfman

Hawking folyosója

Bolti ár: 3999Ft
Kedvezményes ár: 3399 Ft
Elérhetőség: rendelhető,
Várható szállítási idő: 1-3 munkanap
Tilos az Á Könyvek, 2016
376 oldal, 145x215 mm, Puha borító  

Nicknek nincs más választása, engednie kell Edison zsarolásának, és segédkezik az Akcelerátusnak a Nagy Hatótávol­ságú Energiakibocsátó összeszerelésében. Ehhez azonban vissza kell szereznie a garázsvásáron eladott összes tárgyat, köztük azt a teleportáló masinát, amely a Loch Ness-i szörny tavának mélyén lapul. Mitch és Caitlin eközben Princetonba utazik, hogy kiderítsék, hogyan férhetnének hozzá ahhoz a 750 millió dollárhoz, amelynek ellopásáért Mitch apját bebörtönözték. Nincs egyszerű dolguk, az Akcelerátus ugyanis figyeli minden lépésüket. Petula az egyetlen, aki elégedett az új helyzettel, és igyekszik minél előbbre jutni a ranglétrán, és közelebb férkőzni Nickhez. Hajtja a hárfa jóslata, miszerint neki kell bezárnia a kört, bármit is jelentsen ez…

Ezt a könyvet 12-16 éves gyerekek számára ajánljuk.

Cikkek

6 ok, amiért a Hawking folyosója tetszeni fog

Szpojlermentes ajánló az Akcelerátus-trilógia befejező részéről

2016. március 20. - Bánáti Anna cimkék: TilosAzÁ 

hfEgy jó könyvről könnyű lelkes ajánlót írni, egy olyanról viszont, ami az ISZONYÚ JÓ kategóriába esik, már egy fokkal nehezebb, főleg, ha az ember nem akar lelőni egyetlen poént sem. Mindenesetre megpróbálkozom azzal, hogy átadjam, miért is ennyire zseniális Neal Shusterman és Eric Elfman könyve: szpojlermentes ajánló következik az Akcelerátus-trilógia befejező részéről, a Hawking folyosójáról, és arról, hogy miért fog ugyanúgy tetszeni egy tizenkét éves fiúnak, mint egy huszonéves lánynak.


A találmányok gonosz mostohája

Olvass bele az Akcelerátus-trilógia záró részébe!

2016. március 19. - Pagony cimkék: TilosAzÁ 

hawking"– Isten hozott az Akcelerátus-rend tagjai között – mondta Thomas Edison, és Nick Slate felé nyújtotta 170 éves kezét. Nick elfintorodott, miközben kezet fogott Edisonnal. Nemcsak az égési sebei miatt szisszent fel, hanem mert olyan érzés volt kezet rázni az öregemberrel, mintha nedves papírmasémasszába nyúlt volna." - Olvasd tovább, hogy kezdődik az Akcelerátus-trilógia befejező része, a Hawking folyosója!