Innes Shona

Shona Innes klinikai szakpszichológus és igazságügyi pszichológus szakértő több évtizede segít kicsiknek és nagyoknak az élet kihívásaival megbirkózni.

Először tanár akart lenni, végül mégis a pszichológiát választotta. Már gyerekkorában rajongott az olvasásért, kisebb könyvtára volt otthon.

Az Ölelj meg!-sorozat köteteiben kisgyerekeknek segítenek megbirkózni olyan, felnőttek számára is nehezen emészthető kérdésekkel, mint például az érzelmek hullámzása, egy család, egy barátság dinamikája, vagy éppen a halál.
Az ausztrál pszichológus megannyi komoly témáról írt már mesekönyvet, melyekben bőven akadnak hasznos tanácsok a szülőknek, és érdekes gondolatok a gyerekeknek. Ráadásul mindez igazán könnyed, érthető nyelvezettel és Agócs Írisz gyönyörű illusztrációival párosul!

"Nem az a típus vagyok, aki sokáig meg tud ülni egyhelyben."
2023-02-01
#Kávé mellé

Biztosan ismered az Ölelj meg!-sorozatot. Ezeknél jobb segítőkönyveket aligha találhatsz a 2-5 éves korosztálynak! Most bemutatjuk a kötetek szerzőjét, Shona Innes ausztrál pszichológust, aki nem csak fantasztikus író és szakember, de nagyszerű beszélgetőpartner is. Olvasd el a vele készített interjúnkat!

Tovább olvasom...
"It’s not like me to sit still for long."
2023-01-30

Do you know the Big hug series? It's hard to find better problem solving storybooks for 2-5 year olds. Now we introduce the author of the series, the Australian psychologist, Shona Innes. She is not only a great writer and specialist, but also a fantastic person to chat with. Read our interview below!

Tovább olvasom...
Érzelmekről a kicsik nyelvén
2023-01-19
#Ezt olvassuk

Ahhoz, hogy magunkkal és a környezetünkkel is harmóniában éljünk, elengedhetetlen, hogy ismerjük, a helyén kezeljük és jól kommunikáljuk az érzelmeinket. De hogyan beszélsz meg egy kisgyerekkel olyan témákat, mint az önbizalom, az önfegyelem vagy az elengedés fontossága? Vagy akár azt, hogyan dolgozza fel a haragot, a bánatot és a szorongást? Ebben a szemlében olyan könyveket válogattunk össze, amik éppen ebben segítenek! Kattints, és válaszd ki, amelyikre nektek szükségetek van! Bármilyen érzelmi nehézség leküzdéséhez keresel segítséget, itt megtalálod!

Tovább olvasom...