Innes Shona

Shona Innes klinikai szakpszichológus és igazságügyi pszichológus szakértő több évtizede segít kicsiknek és nagyoknak az élet kihívásaival megbirkózni.

Először tanár akart lenni, végül mégis a pszichológiát választotta. Már gyerekkorában rajongott az olvasásért, kisebb könyvtára volt otthon.

Az Ölelj meg!-sorozat köteteiben kisgyerekeknek segítenek megbirkózni olyan, felnőttek számára is nehezen emészthető kérdésekkel, mint például az érzelmek hullámzása, egy család, egy barátság dinamikája, vagy éppen a halál.
Az ausztrál pszichológus megannyi komoly témáról írt már mesekönyvet, melyekben bőven akadnak hasznos tanácsok a szülőknek, és érdekes gondolatok a gyerekeknek. Ráadásul mindez igazán könnyed, érthető nyelvezettel és Agócs Írisz gyönyörű illusztrációival párosul!

Mi újság? Ez!
2024-04-18
#Ezt olvassuk

2024-ben is rengeteg új könyvünk jelent meg a Pagonynál, pedig még csak április van. Olvasóink megismerkedhettek Ancsával, Szillével, Maciboccsal, Csodakukaccal, de olyan közkedvelt könyvek is folytatást kaptak, mint a Rumini, a Két kis dínó-sorozat, vagy a Panka-könyvek. Mutatjuk, mi minden érkezett a polcainkra!

Tovább olvasom...
Biztos segítség az érzelmi nevelésben
2024-03-27 - Fodor Andrea

Az óvodás és kisiskolás kor főszereplői az érzelmek. Ahhoz, hogy magunkkal és a környezetünkkel is harmóniában éljünk, elengedhetetlen, hogy ismerjük, a helyén kezeljük és jól kommunikáljuk az érzéseinket. A gyerekek számára ebben nyújtanak egyedülálló segítséget az Ölelj meg!-könyvek, amelyek érzékenyen és pontosan mesélnek az élet fontos részeiről. Ismerd meg a teljes sorozatot!

Tovább olvasom...
Gyerekek a világhálón
2024-03-25 - Fodor Andrea
#Ezt olvassuk

Mindegy, hogy kisebb még a gyereked vagy már nagy iskolás, a tudatos internethasználatra meg kell tanítani. Az online világ az életünk részévé vált, és ki hamarabb, ki később, de egyszer mindenképp bekerül minden gyerek is ebbe a térbe. Vértezd fel megfelelő tudással az ovisodat vagy sulisodat, hogy biztonságban tudd őt a világhálón is! Lapozz bele az Internet olyan, mint egy pocsolya című hiánypótló mesekönyvünkbe!

Tovább olvasom...

Sütihasználati beállítások