James Dawson

A könyv, ahol nincsenek tabuk
2016-04-13
#Tilos Az Á

Fiúnak lenni nehéz – állítja a Fiú vagyok szerzője, James Dawson. Álljunk csak meg, mi van? Egy olyan világban világban élünk, ami rengetegszer a férfiaknak kedvez… Akkor mi is olyan nehéz a fiúknak? A válasz egyszerű: fiúból Férfivá válni, na az kemény. Szerencsére a Tilos az Á új könyvének elolvasása után egy kicsit könnyebb lesz minden, hiszen a Fiú vagyok (és persze testvére, a Lány vagyok) minden, de tényleg MINDEN kérdésedre választ ad!

Tovább olvasom...
7+1 ok, amiért a Fiú vagyok mindenkinek kötelező
2016-04-12
#Tilos Az Á

Nem ismerem James Dawsont, de van egy olyan érzésem, hogy baromi jófej lehet. A Fiú vagyok szerzője elképesztően hitelesen és zseniális humorral ír a kamaszokat foglalkoztató kérdésekről, finomkodások és tabuk nélkül. Emellett persze még vagy száz másik ok is van, amiért ez a könyv kötelező olvasmány mindenki, de főleg a tizenéves fiúk számára: következzen ezek közül is a legfontosabb 7 (plusz egy)!

Tovább olvasom...
Fiúnak vagy lánynak lenni a jobb?
2016-04-11
#Tilos Az Á

Nemi egyenlőség, biztonságos szex, melltartók vásárlása és kikapcsolása, menstruáció, sminkelés, óvszerhasználat, nemi betegségek, iskolai zaklatás, hajvasalás, szexuális orientáció, változások, magabiztosság, csordaszellem, divat, szülők, barátság, szerelem... A Fiú vagyokban és a Lány vagyokban aztán nincsenek tabuk! Olvass bele a Tilos az Á mindkét újdonságába!

Tovább olvasom...