Kárpáti Tibor

Local Stories: Tupí vagy nem Tupí & Pixel City
2022-02-24

Március 4-én, pénteken 21:00-kor kiállításmegnyitó a Turbinában! Gyere el és nézd meg, hogy válaszolt az argentin fotós a Budapest OFF illusztrációira!

Tovább olvasom...
„Mindig felvillanyozott, amikor megláttam a Budapest táblát.”
2018-09-19
#Kávé mellé

A könyvhéten jelent meg a Tilos az Á gondozásában a Budapest off című novelláskötet 13 kortárs szerző közreműködésével, Kárpáti Tibor illusztrációival. Míg hazai illusztrációs munkái során inkább rajzos stílusú képeire mutatkozik igény, addig a New Yorker magazin, és a többi külföldi megrendelő körében pixelekből építkező grafikái örvendenek nagyobb népszerűségnek. Hosszú évek után most a hazai közönség is megcsodálhatja fővárosunk alternatív, pixelekből álló verzióját a Budapest off-ban!

Tovább olvasom...
I LOVE BUDAPEST
2018-05-28
#Kávé mellé

04budapest_off_borito.jpg

Tavaly a Tilos az Á Kiadó a Szívlapát című kortárs versantológiát jelentette meg, hogy a kamaszokkal megismertesse és megkedveltesse a versolvasást. Idén egy novellaantológia megjelenése kapcsán kérdezzük Péczely Dóra szerkesztőt. Hogyan kapcsolódik a Szívlapáthoza Budapest Off? Hogyan lehet Budapestet elbeszélni? Melyek Budapest legmesésebb kerületei? Olvasd el az interjút, és ismerd meg a Budapest Off című novellaantológiát!

 

Tovább olvasom...

Sütihasználati beállítások