Kepler62 - A játék

Timo Parvela

Kepler62 - A játék

Bolti ár: 2990Ft
Kedvezményes ár: 2542 Ft
Elérhetőség: rendelhető,
Várható szállítási idő: 1-3 munkanap
Pozsonyi Pagony Kft, 2016
120 oldal, 130x197 mm, Kemény borító  

A Föld erőforrásai fogytán vannak, egyre kevesebb embernek jut élelem és lakóhely. Az emberiség küldetést szervez: a KEPLER62 bolygórendszerben találtak egy a Földhöz hasonló, lakható égitestet. De vajon mi köze ennek a Kepler62 számítógépes játékhoz, amit állítólag senki sem tud végigjátszani? Ari és Joni, ez a mindenre elszánt testvérpár megszerzi egy játékot, ami beszippantja a fiúkat... Vajon álomvilágba vagy rémisztő lázálomba vezet az út az utolsó utáni szinten? Timo Parvela a finn ifjúsági irodalom legnépszerűbb szerzője, számos könyve jelent már meg magyarul is. A szépirodalomra és a kalandra éhes olvasók egyaránt kedvelik.

Ezt a könyvet 8-12 éves gyerekek számára ajánljuk.

A szerző más könyvei

 • Timo Parvela
  Kolibri Gyerekkönyvkiadó Kft.
  2392 Ft (-20%)
  2990 Ft
  Parvela magával ragadó története – 24 rövid fejezetből álló mesefüzére – a karácsonyvárásról és a meglepetésekről, barátságról és önzésről...
 • Timo Parvela
  Pongrác Kiadó
  2210 Ft (-15%)
  2600 Ft
  Kitör a vakáció. Ella, az osztály és a tanító bácsi tengerre szállnak. Hajókáznak, ki-kikötnek kedvük szerint, hogy mihamarabb elfeledhessék az iskolát.
 • Timo Parvela
  Cerkabella Könyvek Kft.
  2125 Ft (-15%)
  2500 Ft
  A finn Timo Parvela népszerű Ella-sorozatából megismert Pate saját focicsapatot szervez, hogy részt vehessen a Labdamágus-kupán.
 • Timo Parvela
  Pongrác Kiadó
  2210 Ft (-15%)
  2600 Ft
  A nevem Ella. Második osztályba járok. Azaz most éppen nem járok, mert a repülőtéren vagyok. Mindenesetre klassz az osztályom, és a tanító bácsink is aranyos.
 • Timo Parvela
  Pongrác Kiadó
  2080 Ft (-20%)
  2600 Ft
  A tanító bácsi sajátos viselkedése miatt az egész második osztály aggódik. Most ért véget a vakáció, éppen csak elkezdődött a tanév, ám a tanító bácsi igencsak fáradtnak tűnik.
 • Timo Parvela
  Cerkabella Könyvek Kft.
  2125 Ft (-15%)
  2500 Ft
  A finn Timo Parvela népszerű Ella-sorozatából megismert Pate úgy dönt, hogy nyári élményeit titkos feljegyzésekben örökíti meg. Téma adódik bőven, hiszen Pate körül a leghétköznapibb dolgok is képesek váratlan fordulatot venni.
 • Timo Parvela
  Pongrác Kiadó
  2210 Ft (-15%)
  2600 Ft
  Az Ella újabb kalandjai egy alsó tagozatos osztály nem szokványos mindennapjait és nem mindennapi kalandjait mutatja be, rengeteg humorral és váratlan fordulattal.
 • Timo Parvela
  Kolibri Gyerekkönyvkiadó Kft.
  2392 Ft (-20%)
  2990 Ft
  Miú macska, Vau pedig kutya. Egy égszínkék házikóban laknak, amely a dombtetőn áll, és Egy pillanat! Itt valami nem stimmel. Ha alaposabban megnézzük őket Nahát! Hiszen Miú a kutya, Vau pedig a macska! A két jó barát ugyanis éppen jelmezbálba készül, és Miú Vaunak öltözött, Vau pedig Miúnak.
 • Timo Parvela
  Cerkabella Könyvek Kft.
  2125 Ft (-15%)
  2500 Ft
  Sok-sok kifejező, vicces tollrajzzal illusztrált könyv kezdő olvasóknak is, önálló olvasásra.
 • Timo Parvela
  Cerkabella Könyvek Kft.
  2125 Ft (-15%)
  2500 Ft
  A szerencsekeréken nyert üdítősüvegnek fontos feladat jut. Fazék, az apró csirka rövid, de szívhez szóló üzenetet küld palackpostával.
Timo Parvela összes könyve...

Cikkek

Vagány apák karácsonyi listája

Válogass a legszuperebb apás könyvek és játékok között!

2016. november 29. - Pagony cimkék: ünnep 

lMegmutatjuk, hogy ünnepelnek az apukák (és bár most sztereotip leszek, egy kicsit azért igaz is:) ), akik mindig kaphatóak egy jó kis heccre, szeretik a vicces meséket olvasni, szórakoztatni a családot, és szívesen játszanak mindig valami izgalmasat. Ebben a szemlében csupa olyan apás könyvet és játékot találsz, amiket érdemes beszerezni az ünnepekre, vagy az egyszerű hétköznapokra!

Kepler62

Első könyv: A játék

2016. október 10. - Zsani cimkék: jó könyv 8-12 illusztráció 

keplerHa kinyitottuk, letenni sem lesz könnyű. Ez a könyv úgy szippantja be az olvasót, ahogy a Kepler62 nevezetű számítógépes játék Arit és Jonit. Itt az ideje tisztázni: mi is a Kepler62? Játék? Könyv? Esetleg még valami? Járjunk utána!

Udvari Orsi ajánlóját olvasod.

A visszaszámlálás megkezdődött!

Megjelent a Kepler62 folytatása

2016. szeptember 29. - Zsani cimkék: jó könyv 

keplerHa szereted a számítógépes játékokat, ha olvastad már az első részt, ha érdekel, milyen egy piszkos gazdag fegyverkereskedő lányaként élni, vagy ha szereted a jól illusztrált fantasztikus történeteket, a finn Timo Parvela és Bjørn Sortland ezt a könyvet kifejezetten neked írta, Pasi Pitkänen, az Angry Birds illusztrátora pedig igazi videójáték-hangulatot kölcsönzött neki.

Bánáti Kende írását olvasod.