Kifli, a viking

Levente Tani

Kifli, a viking

A szerző illusztrációival

Bolti ár: 1850Ft
Kedvezményes ár: 1573 Ft
Elérhetőség: rendelhető,
Várható szállítási idő: 1-3 munkanap
Pozsonyi Pagony Kft, 2013
40 oldal, 210x155 mm, Kemény borító  

Kifli viking hajósparancsnok lesz, a Pizzák és Zsemlék királya. Az Oroszkrémtorta az orosz Jégkrémek között találja meg a helyét, és megvédi őket a Vérfagylaló Fagylaltok zsarnokságától. A legifjabb Esterházy pedig se író, se zenész, se feltaláló nem akar lenni – hanem csakis villamosvezető! De a rokonok belátják – ehhez is kell kurázsi. A Bejglik meséjében pedig a Bejglimágus kelti életre az Óriásbejglit, aki süti-gólemként védi, majd támadja a Bejglik vidám kis faluját a kredencben. Még szerencse: karácsonyra már szép nyugodtan terül el a Nagyika tálcáján. A kalandos és humoros mesekönyv igazi felüdülés a legkisebbeknek készült kiadványok között – kardozós kisfiúknak és kislányoknak különösen ajánljuk!

Ezt a könyvet 3-6 éves gyerekek számára ajánljuk.

A szerzőről

1978-ban született Toszkána egy kedves kis városában, Lariban. Édesanyja magyar, ezáltal is kötődik a magyar kultúrához. Urbinoban szerzett grafikusi diplomát, és gyerekkönyvek illusztrálásával foglalkozik. Dolgozik a magyar, a francia és az olasz piacra is.
Geometrikus, minimál artos grafikáit abszurd humora, élénk színei, sík ábrázolásmódja teszi felismerhetővé.

A szerző más könyvei

 • Pozsonyi Pagony Kft
  1607 Ft (-15%)
  1890 Ft
  A kistestvér érkezése az egyik legnehezebb dolog, amit a családnak meg kell oldania. Ebben segít Finy Petra hiánypótló könyve értő és érző humorral, a nagytesó szemszögéből.
 • Pozsonyi Pagony Kft
  1607 Ft (-15%)
  1890 Ft
  Finy Petra - a testvérszületés után - most azt mutatja be frappánsan, viccesen és mély gyerekismerettel, hogy mi minden jó az oviban, mi okozhat problémát, és mi az, ami után majd bátran vágyakozhat a kistesó.
 • Pozsonyi Pagony Kft
  1403 Ft (-15%)
  1650 Ft
  Emma bárányhimlős, Eszter szemüveget kap, Lulu eltöri a kezét... A tesó-ügy és Az ovi-ügy után ismét egy hasznos és nagyon humoros útmutató kicsiknek: az óvodás Emma ezúttal arról mesél, milyen dokikkal találkozhatnak a gyerekek.

Cikkek

Abszurd mesék (nem csak) gyerekeknek (sőt!)

Kifli, a viking - Levente Tani új könyve

2013. május 21. - Pagony cimkék: jó könyv 3-6 

kifliKifli, a viking végre behajózott! Hosszú utat tett meg, hiszen kitalálója, elmesélője és lerajzolója Levente Tani Olaszországban él, és vélhetően nagyon édesszájú... Új könyvének főszereplői ugyanis egytől egyig édességek, olyan, mintha egy mesebeli cukrászdában lennénk! Kaland, humor és vagány képek - Emrich Kriszta ajánlója.

Szerezd meg a Bejglit!

Társasjáték

2013. május 17. - Hanna cimkék: kreatív 3-6 

kMár megtaláljátok boltunkban Kiflit, a vikinget, Levente Tani vidám és bátorszívű hősét. Levente Tani ugyani nemcsak rajzolni tud, de vicces és kalandos és abszurd meséket írni - olvassátok csak el Kifli, Esterházy-torta, Bejgli és Orosz Krémes kalandjait a sütemények veszélyekkel teli világában. Ha pedig elolvastátok, vessétek magatokat ti is a veszélyek közé - persze csak játékból! Kapjatok elő egy dobókockát, nyomtassátok ki a játékot, vágjátok ki a figurákat, és vágjatok bele. Lépten-nyomon történik valami, vigyázat!