Levente Tani

1978-ban született Toszkána egy kedves kis városában, Lariban. Édesanyja magyar, ezáltal is kötődik a magyar kultúrához. Urbinoban szerzett grafikusi diplomát, és gyerekkönyvek illusztrálásával foglalkozik. Dolgozik a magyar, a francia és az olasz piacra is.
Geometrikus, minimál artos grafikáit abszurd humora, élénk színei, sík ábrázolásmódja teszi felismerhetővé.

Abszurd mesék (nem csak) gyerekeknek (sőt!)
2013-05-21
#Ezt olvassuk

Kifli, a viking végre behajózott! Hosszú utat tett meg, hiszen kitalálója, elmesélője és lerajzolója Levente Tani Olaszországban él, és vélhetően nagyon édesszájú... Új könyvének főszereplői ugyanis egytől egyig édességek, olyan, mintha egy mesebeli cukrászdában lennénk! Kaland, humor és vagány képek - Emrich Kriszta ajánlója.

Tovább olvasom...
Szerezd meg a Bejglit!
2013-05-17
#Ezt játsszuk

Már megtaláljátok boltunkban Kiflit, a vikinget, Levente Tani vidám és bátorszívű hősét. Levente Tani ugyani nemcsak rajzolni tud, de vicces és kalandos és abszurd meséket írni - olvassátok csak el Kifli, Esterházy-torta, Bejgli és Orosz Krémes kalandjait a sütemények veszélyekkel teli világában. Ha pedig elolvastátok, vessétek magatokat ti is a veszélyek közé - persze csak játékból! Kapjatok elő egy dobókockát, nyomtassátok ki a játékot, vágjátok ki a figurákat, és vágjatok bele. Lépten-nyomon történik valami, vigyázat!

Tovább olvasom...
Kifli, a viking
2013-05-07
#Olvasósarok

Hogy hogyan lesz egy kifliből viking? Hát úgy, hogy olasz szerzőnk, a magyar származású Levente Tani megálmodta, sőt meg is írta-rajzolta őt! De nem csak vele, hanem Minden Oroszok Leghatalmasabb Krémtortájával, vagy a Hatgombócos Fagylaltharcossal is találkozhattok majd a Könyvhétre megjelenő könyvében! Igazi ínyencség lesz! Egy kis kóstolónak itt az első mese.

Tovább olvasom...

Sütihasználati beállítások