Varázslabor

Pagony Játékkiadó, 2023

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3- 5 munkanap

Teljes ár: 4990 Ft
Aktuális ár: 4741 Ft
loyaltypoints24 törzsvásárlói pont
Kosárba
Itt az összes Pagony-kártya!

A Pagony-mesehősök szerelmesei már 20 pagonyos kártyajáték közül válogathatnak, ha a könyvek lapjain túl is találkozni szeretnének a kedvenceikkel. Ebben a szemlében korosztályos ajánlás szerinti sorrendben bemutatjuk az összeset, hogy biztosan megtaláld a hozzátok illőt! Olvass tovább!

Így lesz igazán jó móka a suli!

A Lyukasóra Sulis Kártyák a Pagony Játékkiadó legújabb sorozata. Ez a név kisiskolásoknak szóló, általában iskolai tematikájú, gyors és nagyon-nagyon vicces játékokat foglal magába. Könnyen tanulható, kis helyet foglaló, mégis milliószor újrajátszható kártyát keresel, amivel az egész osztály jól fog szórakozni? Ismerd meg az összes Lyukasóra Sulis Kártyát! Olvass tovább!

Elő az üstöket, itt a Varázslabor!

Lencse Máté ezerrel pörög, ha társasokról van szó, folyamatosan születnek a fejében az izgalmasabbnál izgalmasabb játékok! Most a Lyukasóra Sulis Kártyák sorozatban jelent meg egy új, hangosan nevetős játéka, a Varázslabor. Kíváncsi vagy, hogyan lesz ötletből társas? Szeretnéd tudni, vajon nektek való-e a Varázslabor? El sem tudod képzelni, mi köze lehet Papp Gábor Zsigmondnak ehhez a boszorkánysághoz? Akkor olvasd el Mátéval készített interjúnkat!

Összes kapcsolódó cikk