Szabó T. Anna és Maros Krisztina

Milyen színű a boldogság?

Illusztrátor: Maros Krisztina

Pagony, 2017

40 oldal , Kemény kötés

El tudjuk-e képzelni, milyen színű a boldogság? Sárga? Vagy esetleg kék? Vajon mindenki ugyanazt a színt választaná? Ezekre a kérdésekre felelgetnek a könyv lapjait kitöltő, különböző színű illusztrációk, melyek egy-egy boldog pillanatot mutatnak meg nekünk. A kötet a Silent Book Contest – csendes képeskönyvek – nemzetközi versenyében döntősként szerepelt, akkor még szöveg nélkül. Ezúttal Szabó T. Anna csodálatos versével gazdagodva tárulnak elénk a képek, ami egy újabb, különleges színt ad ehhez a tarkasághoz. Bogarásszuk együtt a képek közötti apró összefüggéseket, meséljünk, verseljünk róluk kedvünkre!

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3- 5 munkanap

Teljes ár: 2490 Ft
Aktuális ár: 2117 Ft
loyaltypoints11 törzsvásárlói pont
Kosárba
Hogyan nevelnek olvasóvá a képek?

Az olvasóvá nevelés kisgyerek korban kezdődik. Mégpedig olyan könyvekkel, amikért odavannak a gyerekek. Most mutatunk neked három olyan sorozatod, amelyekkel komolyan megalapozhatod, hogy a gyereked a könyvek rabja legyen felnőtt korában is. Lapozz tovább!

Milyen színű a boldogság? – Készítsd el kaleidoszkópod Maros Krisztina varázslatos meséje nyomán!

Maros Krisztina önálló kötetéről először a Silent Book Contest (szövegnélküli képeskönyvek versenye) kapcsán hallhattunk, mikor műve bekerült az élmezőnybe, a döntős alkotások közé. A könyv végül 2017 őszén jelent meg a Pagony Kiadó gondozásában, Szabó T. Anna gyönyörű versével kiegészülve.

Összes kapcsolódó cikk

Sütihasználati beállítások