Pásztohy Panka

My Dog Dandelion

Illusztrátor: Pásztohy Panka

Pagony, 2017

40 oldal , Kemény kötés

Lily takes the same route to school everyday: along the big chesnut tree, the small puddle and the house with the green fence. On the other side of the fence lives a small dog. They meet every day, and the spotty little dog eats what’s left of Lily’s sandwich. Soon they become friends, and Lily names the dog Dandelion. But one day Dandelion disappears! Lily cannot be cheered up. She finds out that her friend was brought to the dog shelter. Can she help Dandelion? Panka Pásztohy’s heartwarming lyrical tale about friendship, dog adoption and love in her first own picture book.
Jelenleg nem rendelhető.
Teljes ár: 2590 Ft
Aktuális ár: 2202 Ft
loyaltypoints11 törzsvásárlói pont
Az ország kedvenc kutyája

Pásztohy Panka évek óta az egyik legnépszerűbb magyar illusztrátor, és az utóbbi években egyre nagyobb sikereket ér el íróként is. A Szeretem a kiskutyám! című könyve 2017-ben, a Gyógyítsd meg a kiskutyám! című kötete pedig 2018-ban lett Aranykönyv-díjas. Olvasd el, miért imádjuk a Pitypang és Lili-sorozatot!

Kicsik szemével a világ

Vitathatatlanul fontos, hogy sokat olvassunk a gyerekeknek, de mi érdekelheti igazán az óvodást korosztályt? Természetesen azok a történetek, amik róluk és nekik szólnak. Különösen, ha némi varázslat, vagy pár aranyos állat is helyet kap a mesékben! Olyan könyveket gyűjtöttünk össze neked, amik mind a kicsik nézőpontjából szólnak, és amelyek lapozgatása rengeteg pozitívumot hozhat a gyerekek életébe. Egész évben is, de óvodakezdés előtt különösen hasznosak lehetnek. Kattints, és nézd meg a mi kedvenceinket!

Állatmesékből sosem elég!

Az állatokat mindenki szereti, de különösen az óvodások. Láttál már olyan kisgyereket, aki ne akart volna állatkertbe menni, vagy akivel ne kellene szinte minden sarkon megállni megnézni a kerítés mögötti kutyát-macskát? Na ugye, mi sem. Most összegyűjtöttünk neked egy rakás szuper állatos mesét, amikkel megörvendeztetheted az ovisodat. Olvass tovább!

Összes kapcsolódó cikk

Sütihasználati beállítások