Pikler Éva

Az Iparmûvészeti Egyetem grafika szakának elvégzése után mûvészeti vezetôként dolgozott nemzetközi reklámügynökségeken. Ma már tervezôként saját mûhelyt vezet, a MOME elôkészítôjén tanít. Igazi párost alkot May Szilviával, az Imbusz mester-sorozat írójával. Számos gyerekregény és ifjúsági regény illusztrátora és borítótervezője. Szentendrén él.

Kutyá(s könyve)t mindenkinek!
2021-11-03
#Ezt olvassuk

Mi lehet az a kedves, szeretett figura, amiről minden gyerek lelkesen olvas vagy hallgat mesét? Naná, hogy a kutya! Nem csoda, hiszen a kutyák minden könyvben kalandos, hűséges, jóságos, barátságos, vidám és nagyszívű karakterek, akik nemcsak jó példát mutatnak, de a róluk szóló történetek könnyedén lekötik a fiatal olvasók figyelmét. Összegyűjtöttük a kedvenceinket a témában, hogy a rengeteg négylábúakról szóló könyv közül könnyebben választhass. Bölcsitől alsóig mindenkinek van egy kutyás könyvünk!

Tovább olvasom...
A hóbortos autószerelő és a háromlábú kutyus
2018-10-11
#Ezt olvassuk

01.jpg

Az Imbusz mester sorozat új, szuper praktikus taggal bővül: az Imbusz mester és Pudlimásszal, amely (majdnem) az összes eddig megjelent mesét gyűjti egy kötetbe. Mától a boltban is megtalálod! De miért is szeretjük olyan sokan Imbusz mester és a fekete, háromlábú kiskutya történetét?

 

Tovább olvasom...
Nyáron nyaralunk, télen szerelünk
2011-08-08
#Olvasósarok

May Szilvia meséjét olvashatjátok Pudlimászról, a háromlábú kutyáról és gazdájáról, a mindent megszerelő Imbusz mesterről. Imbusz mester autószerelő, de ha kell, rövidlátó vagány tanítónőnek szerel szemüveges autót, autóversenyző kutyáknak mindenféle trükkös járgányt, vagy éppen egy olyan kocsit, amit a bandázó rosszkutyák az életben nem érnek utol.

Tovább olvasom...

Sütihasználati beállítások