Rátkai Kornél

Pillants be az új Rumini-mesék műhelyébe!
2023-08-11
#Kávé mellé

Megkértük Berg Judit írót és Rátkai Kornél illusztrátort, hogy tegyenek fel egymásnak néhány kérdést a Most én olvasok!-sorozat Rumini-kötetei kapcsán. Igazán olvasmányos beszélgetés kerekedett ki belőle. Olvasd el te is!

Tovább olvasom...
Kicsik szemével a világ
2023-08-06
#Ezt olvassuk

Vitathatatlanul fontos, hogy sokat olvassunk a gyerekeknek, de mi érdekelheti igazán az óvodást korosztályt? Természetesen azok a történetek, amik róluk és nekik szólnak. Különösen, ha némi varázslat, vagy pár aranyos állat is helyet kap a mesékben! Olyan könyveket gyűjtöttünk össze neked, amik mind a kicsik nézőpontjából szólnak, és amelyek lapozgatása rengeteg pozitívumot hozhat a gyerekek életébe. Egész évben is, de óvodakezdés előtt különösen hasznosak lehetnek. Kattints, és nézd meg a mi kedvenceinket!

Tovább olvasom...
Itt vannak Rumini legújabb kalandjai...
2023-07-28 - Wágner Eszter
#Ezt olvassuk

Ismerd meg a híres tengerész egér, Rumini kisgyerekkorát! Eddig még sosem látott kalandokkal lepett meg minket Berg Judit. A Most én olvasok!-sorozatnagybetűs, 1-es szintű és 2-es szintű részében ugyanis Ruminiről olvashatnak a gyerekek, akár már önállóan is! Kattints ide a folytatásért!

Tovább olvasom...