Remsey Dávid

Kreatív Könyvhét
2020-09-18 - Domi
#Ezt játsszuk

Idén minden szempontból kreatívnak kell lennünk, hiszen a vírushelyzet miatt most nem tudunk személyesen találkozni. Az eseményeinket online is megtekinthetitek, a könyvekre hatalmas kedvezményt adunk, és hogy ne unatkozzatok, ha esetleg a lakásba szorultok, a legújabb könyveinkhez most kreatív DIY feladatokat is készítettünk videókkal és letölthető sablonokkal. Kreatívkodj velünk!

Tovább olvasom...
Karanténmese
2020-09-10 - Labdarozsa
#Ezt olvassuk

Nem engedhetjük meg magunknak, hogy ne beszéljünk a járványhelyzetről, hiszen ebben élünk már hónapok óta. A fülünkön még otthon is lóg az ott felejtett maszk, óvatosan nyúlunk mindenhez, és a kézfertőtlenítő olyan alapfelszereléssé vált, mint mondjuk egy mobiltelefon.
A járvány kirobbanása óta igyekszünk segíteni nektek, hogy könnyebbek legyenek a hétköznapok. Most sem hagyunk magatokra titeket, hiszen kis fellélegzés után új hullám kezdődött, amit mindenki kevesebb türelemmel visel, mint tavasszal.
Megjelent a Berci nem megy iskolába című meseregény, ami egy kisfiú szemszögén keresztül mutatja meg, miféle változásokkal kell szembesülnünk, mindezt olyan humorosan, kedvesen és könnyedén, hogy minket, felnőtteket is megnyugtat.

Tovább olvasom...
Bendl Vera: Berci nem megy iskolába – Utolsó fejezet
2020-07-22
#Olvasósarok

Tizennyolcadik és egyben utolsó részéhez érkeztünk Berci karantén-kalandjainak, de ne csüggedj! Egyrészt azért, mert még egy egész fejezet vár arra, hogy elolvassátok a gyerekekkel, másrészt azért, mert annyira sokan szerették meg a Berci-meséket, hogy úgy döntöttünk, hamarosan nyomtatásban is megjelentetjük! Ha te sem szeretnél lemaradni róla, figyeld továbbra is a Pagony csatornáit!

És most jöjjön a mese!

Tovább olvasom...

Sütihasználati beállítások